اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حبیب اسماعیلی در گفت‌وگو با دانا:

فیلم محمد رسول الله، روی چشم همه ما جا دارد/نکته منفی که به داستان فیلم لطمه بزند وجود ندارد

فیلم محمد رسول الله، روی چشم همه ما جا دارد/نکته منفی که به داستان فیلم لطمه بزند وجود ندارد
مجید مجیدی تا جایی که امکان داشته به موضوع پرداخته و آن را جذاب کرده است؛ وقتی کسی بخواهد به تاریخ دست بزند مجبور است به تمام ابعاد توجه کند و چیزی را از قلم نیندازد تا تحریفی شکل نگیرد
[

حبیب اسماعیلی تهیه کننده و بازیگر سینما در گفتگو با خبرنگار فرهنگی-شبکه اطلاع رسانی راه دانا در رابطه با فیلم محمد رسول الله اظهار داشت: من این فیلم را قبلا دیده بودم؛ یک فیلم بسیار خوش ساخت؛ از نظر محتوا و مضمون هم که روی چشم همه جا دارد؛ به طور کل لازم بود که چنین فیلمی ساخته شود؛ در حال حاظر نیاز داریم که چند سال یک بار همچین فیلم هایی با این وسعت و فضا در کشور ساخته شود؛ در سال های گذشته مرسوم بود؛ سالی پنج، شش فیلم با مضمون اسلامی ساخته شود؛ اما خوب از آب در نمی آمد؛ الآن دو فیلم با چنین مضمونی ساخته شده؛ جدای از محمد رسول الله، رستاخیز نیز فیلم بسیار خوبی است که آرزو دارم هر چه سریعتر رفع اشکال شود و به اکران در آید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

اسماعیلی هم چنین در رابطه با صحبت های منتقدان مبنی بر یک نواختی فیلم نامه محمد رسول الله عنوان کرد: به هر حال هر فیلمی نقاط ضعف خود را دارد؛ در این فیلم نکته منفی که به داستان لطمه بزند وجود ندارد؛ در تمام بخش های فنی از بهترین ها استفاده شده است، در مورد یک نواختی فیلم نامه باید به این موضوع توجه کرد که دست گذاشتن روی زندگی ائمه اطهار و اشخاص مذهبی بسیار مشکل است؛ و نمی توان به برخی مسائل پرداخت. شما مطمئن باشید که زندگی حضرت محمد؛ از چهل سالگی به بعد، به مراتب جذابیت های سینمایی بیشتری خواهد داشت؛ مبارزات و بعثت پیامبر، چالش های جذاب تری را در فیلم نامه اپیزودهای دو و سه پدید می آورد؛ این فیلم در اپیزود اول با دوران کودکی رسول خدا سر و کار دارد؛ مجید مجیدی تا جایی که امکان داشته به موضوع پرداخته و آن را جذاب کرده است؛ وقتی کسی بخواهد به تاریخ دست بزند مجبور است به تمام ابعاد توجه کند و چیزی را از قلم نیندازد تا تحریفی شکل نگیرد، در نهایت می شود یک فیلم سه ساعته که امکان دارد مخاطب را کمی خسته کند اما به هر صورت این جنس فیلم است و نمی توان اقدامی انجام داد.

,

حبیب اسماعیلی در پایان به دانا گفت: آرزو می کنم سینمای ایران به قدری کشش پیدا کند که به وفور فیلم های بزرگ این چنینی ساخته شود و همان طور که الآن یک موجی بین مخاطبین سینما به راه افتاده است؛ شاهد این پویایی، در ادامه راه سینما ایران باشیم؛ در حال حاضر صدا و سیما، شهرداری و دولت به این نتیجه رسیدند که باید از سینما حمایت شود؛ تا جایی که سینما به مرحله ای برسد که توانایی ایستادگی رو پای خود را پیدا کند و وارد رقابت و بازار جهانی شود.

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه