اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره برق شهرستان چابهار:

چابهار شهرستانی مستعد برای توسعه تولید برق خورشیدی/ حمایت وزارت نیرو از سرمایه گذاران

چابهار شهرستانی مستعد برای توسعه تولید برق خورشیدی/ حمایت وزارت نیرو از سرمایه گذاران
رئیس اداره برق شهرستان چابهار گفت: چابهار به سبب قرار داشتن در نقطه جغرافیایی با طول بلند تابش، شهرستانی بسیار مستعد برای توسعه برق خورشیدی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  چهاربهاران، امید رضا مشهدی با اشاره به لزوم سرمایه گذاری در انرژی های تجدید پذیر اظهار کرد: در راستای حرکت وزارت نیرو برای تولید برق با استفاده از انرژی های تجدید پذیر از جمله برق خورشیدی اداره برق شهرستان چابهار در محوطه اداره برق اقدام به نصب نیروگاه خورشیدی نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهاربهاران,

وی با تاکید بر حمایت وزارت نیرو به سرمایه گذاران تولید برق خورشیدی افزود: با برنامه ریزی انجام شده اداره برق شهرستان به مشترکینی که در این زمینه سرمایه گذاری کنند ۵۰ درصد هزینه خرید تجهیزات را پرداخت می نماید.

,

وی با اشاره به راه اندازی یک واحد از نیروگاه برق خورشیدی تصریح کرد: یک واحد از این نیرو گاه های خورشیدی با قدرت ۲۰ کیلو بایت در محوطه اداره برق چابهار نصب و در پایان شهریور ۹۳ بهره برداری شد و یک واحد از این نیروگاه با همین قدرت در واحد دانشگاهی دریا نوردی چابهار به صورت مشارکتی با دانشگاه در محوطه دانشگاه دریانوردی چابهار با اعتبار بالغ بر یک میلیارد و هفتصد و بیست میلیون  ریال نصب گردید که از این مبلغ یک میلیاردو صد میلیون  شرکت اداره برق و مابقی توسط دانشگاه پرداخته شد است.

,

امید رضا مشهدی، چابهار را شهرستانی مستعد برای تولید برق خورشیدی عنوان کرد و گفت: با بررسی های انجام شده در تحلیل و عملکرد این نیروگاه های خورشیدی نشان داده است  شهرستان چابهار بدلیل بازه دمایی بسیارمناسب که حدود دمای ۳۷ یا ۳۸ درجه دمای است و طول مدت بلند تابش خورشید بیشترین بازدهی را در بهره برداری از نیروگاه های خورشیدی در سطح استان دارد.

,

رئیس اداره برق شهرستان خاطر نشان کرد: در مناطقی از چابهار که از شرجی و رطوبت کمتری برخوردار است از جمله حوزه نگور، سرویس نگهداری در این مناطق کمترمی شود.

,

وی افزود: مطالعاتی که در نگور صورت گرفته حاکی از پاسخگویی بسیار خوب تولید برق خورشیدی در آنجا است و درآمد زا و اشتغال زایی بسیار را نیز دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه