اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری:

همه ما نسبت فکر و فرهنگ جامعه مسئول هستیم /رسالت حلقه‌های شجره صالحین انسان‌سازی است

همه ما نسبت فکر و فرهنگ جامعه مسئول هستیم /رسالت حلقه‌های شجره صالحین انسان‌سازی است
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه هدف از شکل‌گیری نظام اسلامی، انسان‌سازی به معنای واقعی بوده است، خاطرنشان کرد: مهم‎ترین رسالت حلقه‌های شجره صالحین نیز در این راستا انسان‌سازی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهانبین نیوز، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به رسالت و وظیفه سنگین مربیان حلقه‌های صالحین اظهارکرد: حقیقت و واقعیت امروز این است که همه ما نسبت فکر و فرهنگ جامعه مسئول هستیم بر همین اساس باید از این عرصه قابل توجهی که برای ما فراهم شده در راستای ادای وظیفه به درستی استفاده کنیم.

نکونام با اشاره به اینکه هدف از شکل‌گیری نظام اسلامی، انسان‌سازی به معنای واقعی بوده است، خاطرنشان کرد: مهم‎ترین رسالت حلقه‌های شجره صالحین نیز در این راستا انسان‌سازی است.

امام جمعه شهرکرد به تصویب طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در مجلس شورای اسلامی اشاره و با تاکید بر اهمیت و ضرورت اجرای این طرح تصریح کرد: طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر طرح بسیار خوبی است که باید برای عملیاتی شدن آن در استان یک برنامه‌ریزی گسترده و قابل توجه صورت گیرد.

وی در ادامه برگزاری کنگره ۲۴۰۰ شهید استان در نیمه دوم مهرماه را یادآورشد و خاطرنشان کرد: مشخص نیست که در سال‌های آینده چنین موقعیت و فرصت مغتنمی برای برگزاری چنین برنامه‌ای در استان فراهم شود، بنابراین باید از این فرصت بسیار ارزشمند نهایت استفاده و بهره برده شود.

نماینده ولی فقیه در استان در همین زمینه بر حضور و تلاش جدی، پرشور و همگانی در اجرای هر چه باشکوه‌تر کنگره عظیم ۲۴۰۰ شهید استان تاکید کرد و گفت: نگذاریم بار برگزاری این کنگره‌ی عظیم به دوش یک نفر و یا یک مجموعه خاص باشد، بلکه همگان هر نقشی را که می‌توانند در برگزاری هر چه بهتر و درخور شأن و جایگاه این کنگره ایفا کنند.

رییس شورای فرهنگ عمومی استان از فراهم‌سازی زمینه‌ها و مقدمات برای دیدار اعضای کنگره شهدای استان با رهبر معظم انقلاب خبر داد و افزود: زمان برگزاری این کنگره به گونه‌ای تنتظیم شده است که هم سال‌ روز ورود مقام معظم رهبری به استان در پانزدهم مهرماه سال ۱۳۷۱ را گرامی می‌دارد و هم یاد و خاطره شهدای استان گرامی داشته می شود که این جای تقدیر و تشکر دارد.

همچنین در پایان این برنامه و در آستانه برگزاری کنگره ۲۴۰۰ شهید استان چهارمحال و بختیاری از تندیس این کنگره سراسری در حضور نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد رونمایی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه