اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار میاندورود:

آبگرفتگی سطحی در شهرستان شاهد نبودیم/ رعایت ضوابط فنی ساخت و ساز ضروری است

آبگرفتگی سطحی در شهرستان شاهد نبودیم/ رعایت ضوابط فنی ساخت و ساز ضروری است
فرماندار میاندورود گفت: ساختمان‌هایی که از لحاظ فنی و اصولی براساس ضوابط ساخته می‌شوند چه در سیل و طوفان و چه در زلزله از آسیب‌ها معصون می‌مانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ارسطو قادری صبح امروز در گفت‌وگو با میانخبر، درباره طوفان روز گذشته اظهار کرد: این طوفان با وجود اینکه از شدت بالایی برخوردار بود اما با اقداماتی نظیر لایروبی کانال‌ها و ساخت کانال‌های هدایت آب‌های سطحی انجام شده بود، دچار آبگرفتگی در شهر و روستاهای شهرستان نشدیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ,

وی افزود: بر اثر این طوفان سقف بسیاری از خانه‌ها، دیوارهای منازل و حیات خانه‌ها تخریب و آب وارد خانه‌ها شد.

فرماندار میاندورود تصریح کرد: در ابتدای شروع طوفان، برق این مناطق قطع شد که نیروهای اداره برق شهرستان از ابتدا قطع برق در محل حضور یافتند و اقدام به وصل آن کردند.

قادری خاطرنشان کرد: همچنین براثر نوسانات برق، سیستم‌های مخابرات دچار اشکال شدند و باید بعضی از دستگاه‌های مخابرات تعویض شوند که نیاز به زمان دارد به‌همین دلیل تلفن شهرستان همچنان قطع است.

وی بیان کرد: کارشناسان بنیاد مسکن در حال بازدید از مناطق خسارت دیده هستند تا خسارات به‌وجود آمده را بررسی کنند و همچنین نیروهای جهاد کشاورزی در حال بازدید از باغات خسارت دیده هستند.

این مسئول با تاکید بر ضروروت رعایت ضوابط ساخت و ساز که توسط نظام فنی ساختمان ارائه می‌شود، گفت: ساختمان‌هایی که از لحاظ فنی و اصولی براساس ضوابط ساخته می‌شوند چه در سیل و طوفان و چه در زلزله از آسیب‌ها معصون می‌مانند.

قادری افزود: اکثر جاهایی که دچار آسیب شدند، الزامات قانونی ساخت و ساز را رعایت نکردند که شاید رعایت نکردن این اصول در کوتاه‌مدت هزینه را در ساخت کمتر کند اما در بلندمدت دچار مشکل می‌شوند.

فرماندار میاندورود در پایان بیان کرد: برای جلوگیری از بروز تکرار چنین حوادثی، ضرورت دارد هم شهرداری در شهر و هم ناظرین ساخت و ساز و هم ناظران فنی در روستاها نظارت کافی را در ساخت و ساز داشته باشند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه