اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

شهدای زن لرستان:

شهیده زمانی، یار و یاور روستا بود

شهیده زمانی، یار و یاور روستا بود
شهیده زمانی ؛ دارای اخلاقی نیکو و پسندیده و با گذشت بود و در تمام امور تا آن جا که می توانست به خانواده و اهالی روستا کمک می نمود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از آساره خبر، شهید بی بی جان زمانی  فرزند غلام حسین سال 1332 در روستای  میان رودوان از توابع شهرستان ازنا در خانواده ای مذهبی و بسیار زحمتکش دیده به جهان گشود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی دوران کودکی خود را با تمام مصائب و مشکلات فراوان پشت سرگذاشت و دوران نوجوانی را برای یادگیری مسائل با کمک گرفتن از خانواده و سعی و تلاش خود سپری نمود.همیشه و در همه جا کمک کار مردم روستای میان رودان بود و از هیچ تلاشی دریغ نمی کرد.خیرخواه بود.

,

شهیده بزرگوار دارای اخلاقی نیکو و پسندیده و با گذشت بود و در تمام امور تا آن جا که می توانست به خانواده و اهالی روستا کمک می نمود . نسبت به مسایل دین و مذهبی با تعصب برخورد می کرد و وظایف شرعی و دینی خود را به نحو احسن انجام میداد.

,

خواهر شهید نحوه به شهادت رسیدن شهیده زمانی را اینگونه روایت می کند:

, خواهر شهید نحوه به شهادت رسیدن شهیده زمانی را اینگونه روایت می کند:,

«آن روز صبح که خواهرم می خواست دخترش را برای درمان به ازنا ببرد با اصرار شدید مادر شوهر خود مبنی بر نرفتن به ازنا مواجه شد چرا که احتمال میداد ازنا مورد بمباران قرار بگیرد اما ایشان که انگار خود را برای پرواز کردن آماده کرده بود نپذیرفت و همراه با تعدادی از اهالی روستا به ازنا رفتند ظهر هنگام وقتی که همراهان خواهرم به روستا بازگشتند بی بی جان همراه آنها نبود تا عصر منتظر برگشت ایشان شدیم  هنگامی که دیدم از ایشان خبری نیست به همراه چند نفر از اهالی خانه به ازنا رفتیم و پس از جویا شدن از حال آنها احتمال دادند که ممکن است مجروح شده باشد و آنها را به بیمارستان الیگودرز منتقل کرده باشند با هر دردسر و زحمتی که شد خودمان را به بیمارستان رساندیم و هنگامی که از احوال ایشان جویا شدیم مطلع شدیم  که شهید شده و در سردخانه بیمارستان می باشد.»

,

از شهیده بزرگوار 2 فرزند دختر و 3 فرزند پسر به یادگار مانده که همگی به حول و قوه الهی در سایه الطاف حضرت حق و توجهات حضرت ولی عصر (عج) و تلاش پدرشان به زندگی خود اداکه می دهند.

,

شهیده زمانی سرانجام در سی ام شهریور 1366 در بمباران هوایی شهرستان ازنا به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. و پیکر پاک و مطهر این مادر دلسوز و فداکار در روز 31 شهریور 1366 با همکاری بنیاد شهید شهرستان ازنا و بروی دستان پاک و عاشق اهالی روستا زادگاه خویش تشییع شد.

,

روحش شاد و یادش گرامی باد

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه