اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تشکیل بانک اطلاعاتی سمن‌های زنان

تشکیل بانک اطلاعاتی سمن‌های زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در حال حاضر مشغول پایش اطلاعات و دستیابی به یک بانک اطلاعاتی در زمینه سمن‌های زنان هستیم و در آن به سمن‌هایی که به وسیله زنان تشکیل شده یا در حوزه زنان فعالیت می‌کنند، می‌پردازیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا شهیندخت مولاوردی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: بر اساس فهرست تحویل داده شده به معاونت امور زنان و خانواده 1700 سمن زنان در کشور وجود دارد؛ البته ابتدا مشخص نبود که چه تعداد آنها فعال هستند و چند نفر در آنها عضویت دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده درباره شبکه‌سازی‌های صورت گرفته میان سمن‌های زنان گفت: کارگاه‌های آموزشی سه روزه‌ای را در نشست‌های منطقه‌ای برگزار می‌کنیم و شبکه‌سازی به طورعملی به آنان آموزش داده می‌شود؛ البته این کار نه تنها از سوی دفاتر امور زنان استانداریها بلکه از طرف معاونت‌های اجتماعی نیز پیگیری می‌شود. در واقع معاونت امور اجتماعی و دفاتر امور زنان استانداریها مجری برنامه‌های ما و پیگیر تحقق هدف‌های ترسیم شده از سوی معاونت زنان برای سمن‌ها هستند.

,

وی افزود: نشست اول منطقه‌ای را به طور کامل آسیب شناسی کرده‌ایم اما دو نشست بعدی به صورت کامل آسیب شناسی نشده است البته گزارش‌های مربوط به آن به مرور به دست ما می‌رسد و مشخص می‌شود که آموزش‌های ارائه شده منجر به تشکیل چند شبکه شده و چقدر موثر بوده است.

,

مولاوردی اظهار کرد: براساس نتایج به دست آمده از نخستین نشست منطقه‌ای به این نتیجه رسیدیم که باید با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، وزارت آموزش و پرورش و موسسه استاندارد اقداماتی را برای استانداردسازی کالاهای تولید شده از سوی زنان انجام دهیم. بنابراین قرارداد چند جانبه‌ای منعقد شد و بر اساس آن در 9 استان، سازمان استاندارد، استاندارد قالیبافی را آموزش می‌دهد؛ چراکه زنان با زحمات زیادی کالایی را تولید می‌کنند ولی ممکن است استانداردهای لازم را نداشته باشد و به دلیل آن است که برندسازی و تجاری‌سازی لازم انجام نشده است.

,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه