اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی؛

روزنامه‌ها و رادیو دستور زبان غلط می‌پراکنند/ بدون تجهیز به ابزار جدید، نمی‌توان با آمریکا مقابله کرد

روزنامه‌ها و رادیو دستور زبان غلط می‌پراکنند/ بدون تجهیز به ابزار جدید، نمی‌توان با آمریکا مقابله کرد
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: زبان سعدی و حافظ، زبان معیار ماست، هر نویسنده باید دستورهای زبان فارسی را به‌خوبی بداند که متأسفانه روزنامه‌ها و رادیوی ما در این موضوعات غلط پراکنی می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدپیام، حجت‌الاسلام احمد احمدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی شب گذشته در «نشست مقدماتی هم‌اندیشی پدیدآورندگان کتاب سال رضوی» که در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، به بیان الزامات تألیف کتب اسلامی پرداخت و گفت: کار تألیف، کار بسیار سختی است زیرا باید بر سر هر جمله و واژه، یک «یعنی چه؟» گذاشته و در آن تعمّق کنید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدپیام, حجت‌الاسلام احمد احمدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی شب گذشته در «نشست مقدماتی هم‌اندیشی پدیدآورندگان کتاب سال رضوی» که در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، به بیان الزامات تألیف کتب اسلامی پرداخت و گفت: کار تألیف، کار بسیار سختی است زیرا باید بر سر هر جمله و واژه، یک «یعنی چه؟» گذاشته و در آن تعمّق کنید.,

وی ادامه داد: با تأمل و تعمق در مطالب، انسان پس از مدتی در نوشته‌ها توقف می‌کند و به مسائل جدید می‌پردازد، نوشته‌ها باید به زبانی باشد که دانشگاهی بفهمد، نوشته‌ها باید به درد فرهیختگان بخورد، به همین جهت، شیوایی، موزون بودن و کامل بودن مطلب باید موردتوجه قرار گیرد.

,

روزنامه‌ها و رادیو دستور زبان غلط می‌پراکنند

, روزنامه‌ها و رادیو دستور زبان غلط می‌پراکنند, روزنامه‌ها و رادیو دستور زبان غلط می‌پراکنند,

رییس سازمان سَمت با تأکید بر این‌که ما نه عربی ستیزیم و نه فارسی سره می‌خواهیم، خاطرنشان کرد: زبان سعدی و حافظ، زبان معیار ماست، هر نویسنده باید دستورهای زبان فارسی را به‌خوبی بداند که متأسفانه روزنامه‌ها و رادیوی ما در این موضوعات غلط پراکنی می‌کنند حتی به آقای روحانی نوشته‌ای فرستادم و گفتم «ثُبات» که شما در سخنان خود می‌گویید، اشتباه است، باید بگویید «ثَبات»، این اشتباهات مصطلح نباید در بیان‌ها وجود داشته باشد.

,

چرا باید 500 مؤسسه تحقیقاتی مشابه فعالیت کنند؟

, چرا باید 500 مؤسسه تحقیقاتی مشابه فعالیت کنند؟, چرا باید 500 مؤسسه تحقیقاتی مشابه فعالیت کنند؟,

وی با انتقاد از وجود مراکز پژوهشی موازی در کشور، تصریح کرد: حدود چهار سال پیش، کتابی به نام «بشیر» نوشتم و نام مؤسساتی که در قم کار تحقیقاتی انجام می‌دهند، استخراج کردم؛ آن زمان حدود 500 مؤسسه بود که امروز به قطع افزایش پیداکرده‌اند، این حجم مرکز یعنی چه؟

,

حجت‌الاسلام احمدی اظهار کرد: بارها گفته‌ام که عمر، وقت و علم ما سرمایه این نظام است و حق نداریم این سرمایه را بیهوده هدر دهیم پس حق انجام کار متداخل و تکراری انجام دهیم.

,

اقدام دولت برای ادغام مراکز پژوهشی مشابه

, اقدام دولت برای ادغام مراکز پژوهشی مشابه, اقدام دولت برای ادغام مراکز پژوهشی مشابه,

وی بابیان این‌که برای نگارش یک نامه، بیش از یک ساعت زمان نیاز است، عنوان کرد: متأسفانه برخی طرح‌های پژوهشی و تحقیقی، تکرار مکررات است؛ به وزارت علوم گفته‌ام مراکزی که زیر نظر دولت هستند را ادغام کنید تا کار تکراری صورت نگرید، خوشبختانه از سال گذشته این کار آغازشده است.

,

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با لزوم همکاری مؤسسات پژوهشی در انجام تحقیقات اشاره و بیان کرد: مؤسسات باید باهم همکاری کرده، پژوهش خوب و عمیقی انجام دهند تا به کار کشور بیاید؛ اختلاف مذهبی و اختلاف قومی نباید در کارها باشد و به مذاهب توهین نکنیم، رهبری گفته‌اند رنجاندن مذاهب دیگر روا نیست و حرام است.

,

آستان قدس پژوهش‌های مبنایی انجام دهد

, آستان قدس پژوهش‌های مبنایی انجام دهد, آستان قدس پژوهش‌های مبنایی انجام دهد,

وی در خصوص فعالیت‌های پژوهشی آستان قدس رضوی، خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود پژوهش‌های آستان قدس، کارهای عمیقی باشد که نگویند این کار فرمایشی است، آن‌قدر در این موضوعات زمینه وجود دارد که هر کار تحقیقی انجام دهید مورداستفاده قرار خواهد گرفت؛ در کارهای مبنایی و اعتقادی باید تا عمق موضوعات پیش رفت.

,

بدون تجهیز به ابزار جدید، نمی‌توان با آمریکا مقابله کرد

, بدون تجهیز به ابزار جدید، نمی‌توان با آمریکا مقابله کرد, بدون تجهیز به ابزار جدید، نمی‌توان با آمریکا مقابله کرد,

حجت‌الاسلام احمدی تصریح کرد: می‌بینیم که اصحاب مکتب تفکیک با فلسفه، حتی فلسفه اسلامی مخالف‌اند اما امروز در دنیایی قرار داریم که ماهواره‌ها همه دنیا را تسخیر کرده‌اند، باید با این ابزارها به شکل خودشان برخورد کرد، برای جلوگیری از نفوذ امریکا در این شرایط باید ابزار خودش را داشت، بدون مجهز شدن به ابزار مقابله نمی‌توانیم مقابله کنیم.

,

وی با تأکید بر این‌که برای مقابله با فلسفه غرب، باید با آن آشنا شد، گفت: در دنیای امروز که در یک موبایل جمع شده است، نمی‌شود در کشور را بست بلکه باید با فلسفه‌های غرب هم آشنا بود تا در برابر آن تمهیدی به کار بگیریم، همه نمی‌آیند تسلیم روایات باشند؛ نمونه‌ها و مصداق‌ها همچون مرحوم کافی تأثیر بیشتری نسبت به موضوعات فلسفی دارد.

,

رییس سازمان سَمت افزود: در تحقیقات خود از اینترنت و امکانات جدید باید بهره برد، این‌که در فلان دانشگاه آمریکا در مورد کتاب «شرح رضی» یک رساله دکتری نوشته‌اند، باید آن را مطالعه کرد و با این‌ها مرتبط بود، دنیای امروز، دنیای مجازی و الکترونیکی است.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه