به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از کلاس بیست ،« امید شهریاری» معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گرگان با اعلام این خبر به خبرنگار کلاس بیست گفت: این کارگاه یک روزه با هدف توجیه و آماده سازی مدیران برای بازگشایی مدارس و در راستای پروژه مهر انجام شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاس بیست,وی افزود:آموزش های کارگاهی به منظور توامند سازی افراد در حوزه های امور اداری،حسابداری وفعالیت های آموزشی مدیران انجام شده است.
,وی به ساماندهی مدیران مقطع ابتدایی شهرستان گرگان اشاره کرد و افزود: بیش از ۹۰ درصد مدیران این مقطع ابلاغ کاری خود را دریافت کرده ند.
,امید شهریاری درخصوص ثبت نام در سامنه سناد نیز یادآورشد: طبق پیش بینی از افزایش جمعیت دانش آموزی کمتر از ۳ درصد دانش آموزان در این مقطع ثبت نام نکرده اند که اغلب از دانش آموزان حاشیه شهر ویا اتباع خارجی می باشند که تا پایان شهریور ماه ثبت نام خواهند شد.
,دریافت کد از دفتر کفالت استانداری و پرداخت شهریه برای اتباع خارجی
, دریافت کد از دفتر کفالت استانداری و پرداخت شهریه برای اتباع خارجی, دریافت کد از دفتر کفالت استانداری و پرداخت شهریه برای اتباع خارجی,وی اضافه کرد: کودکان دارای مدارک تابعیت و شناسایی درسنین تحصیل اتباع خارجی نیز ثبت نام شده اند و تعداد باقی مانده نیز با مراجعه به دفاتر کفالت دراستانداری گلستان ودریافت کد می توانند درروزهای باقی مانده اقدام به ثبت نام نمایند.
,معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گرگان خصوص میزان شهریه اتباع خارجی در مقطهع ابتدایی گفت: ۱۶۰ هزار تومان برای شهریه این افراد در نظر گفه شده است.
,لازم به ذکر است، این همایش یک روزه در دو نبت صبح و عصر دیروز درکانون طه باحضور نصرا...کشیری مدیرآموزش وپرورش ،رزاقی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گلستان، شهریاری معاون آموزش ابتدایی شهرستان گرگان وجمعی از کارشناس مسئولان دردوبخش عمومی و کارگاهی تخصصی در۴کارگروه اجراشد.
,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه