اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

یادداشت/

حرمت امامزاده را متولی باید حفظ کند!

حرمت امامزاده را متولی باید حفظ کند!
آقای روحانی همانطور که بارها گفته اید باید به مردم اجازه نقد داد اینجانب به عنوان یک شهروند نیازمند راهنمایی شما هستم لذا از رئیس جمهورکشورم سئوالاتی دارم که به شرح ذیل اعلام می نمایم انشاالله پاسخ سئوالاتم را از شما دریافت کنم...
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صاحب نیوز،جناب آقای روحانی رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران در جلسه هیأت دولت مورخه ۴/۱۰/۹۲ فرمودند: “مایه تأسف است که برخی هنوز پیام مردم در حماسه انتخابات۲۴ خرداد را مبنی بر اینکه مطالبه جدی آنها از همه مسوولان و نهادهای سیاسی و اجتماعی و به ویژه بخش های تبلیغی و اطلاع رسانی، اخلاق و راستگویی است نشنیده اند.”

, شبکه اطلاع رسانی دانا , صاحب نیوز, اخلاق , راستگویی ,
***
,
آقای روحانی همانطور که بارها گفته اید باید به مردم اجازه نقد داد اینجانب به عنوان یک شهروند نیازمند راهنمایی شما هستم لذا از رئیس جمهورکشورم سئوالاتی دارم که به شرح ذیل اعلام می نمایم انشاالله پاسخ سئوالاتم را از شما دریافت کنم.
, روحانی, اینجانب به عنوان یک شهروند نیازمند راهنمایی شما هستم لذا از رئیس جمهورکشورم سئوالاتی دارم که به شرح ذیل اعلام می نمایم انشاالله پاسخ سئوالاتم را از شما دریافت کنم.,
۱- بر اساس آمارهای منتشره در ۲۴ خرداد۹۲ شما با حدود %۵۱ کل آرا و حدود %۳۶ از آراء واجدین شرایط در دوره یازدهم رئیس جمهور ایران اسلامی شدید؛ در حالی که در دوره  دهم رئیس جمهور دکتر احمدی نژاد با کسب حدود%۶۲ از کل آراء و حدود %۵۳ از آراء واجدین شرایط رئیس جمهور ایران اسلامی  شدند. آیا شما همانگونه که انتخابات ۲۴ خرداد را حماسه می دانید که حماسه سیاسی نیز هست؛ آیا برای انتخابات سال۸۸ ریاست جمهوری با آن اختلاف فاحش نیز حماسه سیاسی قائل هستید؟
, ۱-,
۲- آقای روحانی شما که در تبلیغات انتخاباتی در شبکه دو سیمای جمهوری اسلامی به حق خواستار شدید که اگر در صدا وسیما برعلیه کسی صحبتی شد صداوسیما از فردی که مورد انتقاد قرار گرفته دعوت به عمل آورد تا از خود دفاع کند، آیا شما که در گزارش یکصد روزه تان دولت سابق را به باد انتقاد گرفتید از صداوسیما خواستید که حداقل همان فرصت را به دولت سابق بدهد تا از خود دفاع کند؟
, ۲-,
۳- آقای رییس جمهورشما در تبلیغات انتخاباتی تان  قول ادامه اقداماتی از قبیل مسکن مهرو… را به مردم دادید آیا به وزرای خود هم گفتید، من به مردم قول داده ام و این دولت راستگویان است و نباید بر خلاف  قول های انتخاباتی اش عمل کند؟
, ۳-,
۴- آقای رییس جمهور آیا شما به وزیر خارجه تذکر دادید که اخلاق را در صفحه فیسبوک خود در رابطه با نظرات رییس جمهور سابق پیرامون هولوکاست که مورد تائید رهبرمعظم انقلاب نیز قرار گرفته  رعایت کند؟
, ۴-,
۵- آقای رییس جمهور مطابق با آیه شریفه “مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاء عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاء بَیْنَهُمْ”  آنچه در اعمالتان هویداست مهرورزی با غرب و خاطیان فتنه۸۸ و صحبت های مکرر از بخشش آنان است؛ اما تندی و دشمنی با رئیس جمهور سابق و طرفداران ایشان نشان از چیست؟
, ۵-,
با ذکر ضرب المثل معروف که می گوید: “حرمت امامزاده را متولی باید حفظ کند.” از رییس جمهور ایران اسلامی ام می خواهم اخلاق و راستگویی را خود در قالب اعمال و رفتار به منصه ظهور بگذارند تا سایر دولتمردان و همکارانشان در قوه مجریه نیز خود را ملزم به رعایت اخلاق و راستگویی کنند زیرا الفاظ قادر به حماسه سازی نیستند.
, زیرا الفاظ قادر به حماسه سازی نیستند.,
________________________
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه