اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تغییر کسب و کارها در 5 سال آینده

تغییر کسب و کارها در 5 سال آینده
سرائیان در ادامه گفت: نسل y از نظر اقتصادی بیشترین پول را در دنیا خرج می‌کند و ارزش اقتصادی آنها بیش از ۲.۵ تریلیون دلار است، ۸۰ درصد این نسل اسمارت‌فون دارند و ۹۴ درصد از آنها از این طریق به اینترنت وصل می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از ایسنا، رسول سرائیان در دومین کنفرانس «دولت‌همراه، آرمان شهرالکترونیک» که امروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شد، با بیان اینکه در پنج سال آینده تأثیرات بنیادی در روند دیجیتالی‌شدن زندگی مردم شکل می‌گیرد گفت: این تغییرات پارادایم‌های جدید را شکل می‌دهد و تغییرات اساسی در کسب و کار، سبک زندگی رفتار مردم و ... ایجاد می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


عضو هیأت مدیره همراه اول با بیان اینکه تلفن‌همراه نقش اصلی را در تغییر این پارادایم ایفا می‌کند، گفت: جوانان نسل هزاره سوم که به آنها نسل y (جوانان بین ۱۲ تا ۳۲ سال) می‌گویند. مهم‌ترین بخش از نیروی کار تا پایان سال ۲۰۲۰ را تشکیل می‌دهند که برخلاف نسل قبل، معلم والدین خود هستند و چگونگی استفاده از تکنولوژی را به آن‌ها آموزش می‌دهند.

سرائیان در ادامه گفت: نسل y از نظر اقتصادی بیشترین پول را در دنیا خرج می‌کند و ارزش اقتصادی آنها بیش از ۲.۵ تریلیون دلار است، ۸۰ درصد این نسل اسمارت‌فون دارند و ۹۴ درصد از آنها از این طریق به اینترنت وصل می‌شوند.

وی تصریح‌کرد: دولت همراه دولتی است که بتواند با استفاده از تکنولوژی‌های جدید بهره‌وری خود را بالا برد، همراه اول از سال گذشته بحثی جدی را در این زمینه شروع کرده و با استفاده از دو پلتفرم داخلی و خارجی به قوه قضائیه، وزارت بهداشت، شرکت پست، شهرداری تهران، وزارت ورزش و جوانان و نیروی انتظامی بر بستر سرویس‌های USSD، SMS، IVR و اپلیکیشن خدمت‌رسانی می‌کند.

سرائیان با بیان اینکه ظرف یک‌سال گذشته بالای ۴۰ میلیون اسمارت‌فون در ایران خریداری شده است گفت: دولت باید یک الزام استراتژیک در مورد تحولات پارادایم جدید نوآوری داشته باشد و یک پروژه ملی در این زمینه تعریف شود تا با بومی‌سازی این تغییرات، خودمان داخل کشور رشد و بهره‌وری را به دست بگیریم.

در این مراسم، سیدحسن سیدموسوی، دبیر علمی کنفرانس و مشاور مدیرعامل همراه اول نیز با بیان اینکه به کارگیری تلفن‌همراه توسط عموم مردم برای دریافت سرویس های جدید بر پایه ارتباطات سیار با توجه به خاصیت «درهر کجا»، «درهر زمان» و «مقرون به صرف بودن» در حال افزایش است گفت: این موضوع اپراتورها را به سمتی پیش می‌برد تا با ارائه خدمات داده و مبتنی بر وب و دولت الکترونیک کاهش درآمد ناشی از تماس تلفنی را جبران کنند.

موسوی در ادامه گفت: اجزای اکوسیستم دولت همراه بر پنج اصل «قابلیت همکاری»، «امنیت»، «بازبودن»، «انعطاف پذیری» و «مقیاس پذیری» و بر پایه استانداردهای دولت همراه استوار است و خود قادر به بهبود اثربخشی در ارتباطات نیز است.

 مهم‌ترین مسأله در این بخش، مقوله تغییرات و چرخه عمر فناوری در حوزه خدمات اینترنت و همراه است که لازم است با ترغیب بخش خصوصی و عمومی برای همکاری در راستای تطبیق با فناوری‌های جدید صورت گیرد.

دومین کنفرانس ملی دولت همراه، با هدف ارتقای کیفیت و کمیت خدمات و تسهیل در ارائه اطلاعات شفاف به مخاطبان، همچنین فرهنگ‌سازی و جلب اعتماد مردم برای مشارکت هوشمندانه در این زمینه، با ارائه ۳۶ مقاله منتخب در شش نشست تخصصی، ۱۲ کارگاه آموزشی و برپایی نمایشگاه جانبی از میان برترین شرکت‌های ارائه دهنده فناوری‌های نوین در این حوزه برگزار شد.

در این کنفرانس که چهارشنبه ۱۸ شهریورماه به کار خود پایان می‌دهد، یک مقاله با موضوع «ارائه یک چارچوب کار دولت همراه مبتنی بر مدل تداوم کسب و کار در اپراتورهای موبایل باند پهن» توسط سیدموسوی و دو کارگاه، با عناوین، «دولت همراه، تجربیات موفق» و «راه کارهای سازمانی»، توسط صیدی از سوی همراه اول ارائه می‌شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه