اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حمله دو سایت اصلاح طلب به یکدیگر درباره اظهارات وزیر اصلاحات؛

شکل گرفتن علم های مستقل اصلاح طلب در قالب شورا/ عبدالعلی زاده:مخالفت با انتخابات شورای هماهنگی،مخالفت با اصلاحات است

شکل گرفتن علم های مستقل اصلاح طلب در قالب شورا/ عبدالعلی زاده:مخالفت با انتخابات شورای هماهنگی،مخالفت با اصلاحات است
غیبت چهره هایی همچون پورشریفی(رئیس شورای هماهنگی اصلاح طلبان آذربایجان شرقی)، کریم عابدی، اروجعلی محمدی و جعفر تقوی در همایش اصلاح طلبان آذربایجان شرقی، مصداقی از شکل گیری اختلاف در اردوگاه اصلاح طلبان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، به فاصله یک روز از برگزاری انتخابات شورای مشورتی اصلاح طلبان استان، انتخابات شورای هماهنگی اصاح طلبان استان آذربایجان غربی به ریاست علی عبدالعلی زاده برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

سایت اصلاح طلب نسل خرداد از آذربایجان غربی با نشر سخنان عبدالعلی زاده، در بخشی از این سخنرانی آورده است: وزیر مسکن دولت اصلاحات با اذعان به اینکه امکان حضور همه اصلاح طلبان در این انتخابات وجود نداشت، گفت: کسانی که متاسفانه در این جلسه حضور ندارند دال بر این این نیست که آنها اصلاح طلب نیستند. رمز پیروزی اصلاحات در وحدت است و در خدمت منافع ملی بودن نه منافع شخصی. هر تلاشی برای به حاشیه کشیدن این انتخابات را مردود می بینم. این انتخابات در جهت خدمت به اصلاحات است و کسانی که مخالفتی با این انتخابات داشته باشند مخالفت اصلاحات هستند."

,

بلافاصله بعد از این خبر، یک سایت اصلاح طلب دیگری بنام هم آوا، به گزارش نسل خرداد حمله کرد و نوشت: " به گزارش خبرنگار هم آوا، برخی از جملاتی که در گزارش مذکور به وزیر مسکن دولت اصلاحات نسبت داده شده، به دور از اندیشه و باور شناخته شده از علی عبدالعلی زاده می باشد و واکنش وی به طرح چنین سخنان تمامیت خواهانه ای در رسانه مذکور به نقل از او، ضروری به نظر می رسد.

,

آنچه مسلم است، باور و اندیشه اصلاح طلبی هرگز جمله "مخالفت با انتخاباتی که من برگزار کردم، مخالفت با اصلاحات است" را بر نمی تابد و نسبت دادن چنین سخنانی به چهره های شاخص اصلاح طلب کشور دور از انصاف است."

,

به نظر می رسد که اختلاف در داخل اردوگاه اصلاح طلبان شدت گرفته و علم های مستقلی در قالب های مختلفی در حال شکل گرفتن است. امری که در همایش شورای مشورتی استان آذربایجان شرقی هم دیده شد و چهره های شاخصی همچون پورشریفی(رئیس شورای هماهنگی اصلاح طلبان آذربایجان شرقی)، کریم عابدی، اروجعلی محمدی و جعفر تقوی در این همایش غائب بودند.

,

حال باید منتظر ماند و دید که اختلاف میان لیدرهایی همچون عبدالعلی زاده و سبحان اللهی، منجر به ائتلاف خواهد شد یا خیر. 

,

پایان پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه