اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

چراغ سبز مجلس برای یک جداسازی

چراغ سبز مجلس برای یک جداسازی
برخی از نمایندگان مجلس موافقت خود را نسبت به جداسازی وزارت صنعت از تجارت بیان کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،مقام معظم رهبری اخیرا در جلسه‌ای با اعضای هیأت دولت در بخش‌هایی از سخنانشان فرمودند: چهار وزارتخانه را دادند دست آقای نعمت‌زاده و یکی از کارهای عجیب و غریبی که برای بنده هم تا آخر معلوم نشد که چرا این کار انجام گرفت، همراه کردن وزرات بازرگانی با وزرات صنایع و معادن بود، یعنی واقعاً هنوز هم برای من حل‌ نشده است.

به گزارش اقتصادنیوز، پس از این سخنان بود که سخنگوی دولت در نشست خبری سه‌شنبه اخیر با اصحاب رسانه اظهار کرد: در آن زمانی هم که تصمیم گرفتند چند وزارتخانه را ادغام و وزارت صمت را ایجاد کنند برخی کارشناسان معتقد بودند انجام این کار درست نیست. وی ادامه داد: سخنان اخیر رهبر انقلاب فرصتی را به وجود آورد که ما بتوانیم به این موضوع ورود کنیم البته نیازمند مجوزهای قانونی هستیم و هر زمانی که این مجوزها اخذ شد اطلاع رسانی خواهیم کرد.

پیش از سخنان نوبخت هم آن‌طور که فارس اعلام کرده بود، یک مقام آگاه خبر داده بود موضوع جدا شدن وزارت صنعت و بازرگانی توسط اعضای دولت در حال پیگیری است و تعدادی از نمایندگان مجلس نیز موافق و پیگیر این مسئله هستند.

در این میان که زمزمه جداسازی وزارت صنعت از تجارت شنیده می‌شود. برخی از نمایندگان مجلس نسبت به جداسازی این دو وزارت‌خانه اظهار نظر کردند.

بهروز نعمتی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در این باره به اقتصادنیوز گفت: بعضی از ادغام‌هایی که در این دو وزارت‌خانه صورت گرفته اشتباه بوده و شکی در آن نیست اما با توجه به اینکه کم شدن وزارت‌خانه‌ها جزء قانون و برنامه دولت به حساب می‌آید و جزء قوانین بالا دستی محسوب می‌شود کار واقعا سختی است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن اظهار کرد: من موافق جداسازی هستم اما به شرطی که بحث قانون و برنامه آن به درستی انجام شود، شاید این موضوع در خود دولت حل شود بهتر باشد به این دلیل که خود آقای وزیر اگر یک معاونت مستقل بازرگانی چه در داخل و خارج داشته باشد و در استانها دو اداره کل تشکیل دهد معقول‌تر خواهد بود.

همچنین محسن بیگلری، دیگر عضو کمیسیون صنایع و معادن در این باره گفت: من ۱۰۰ درصد موافق این جداسازی هستم، متاسفانه وضعیت بسیار بدی که نسبت به این موضوع داریم این است که وزارت صنعت و معدن و تجارت وزارت‌خانه بسیار بزرگی است.

او ادامه داد: این دو وزارت‌خانه را در دولت قبلی با هم ادغام کردند اما در حال حاضر کار این وزارت‌خانه به خوبی پیش نمی‌رود. جداسازی وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌تواند یکی از طرح‌های بسیار مفید این دولت شود.

بیگلری خاطر نشان کرد: به عقیده من علاوه بر وزارت‌خانه صنعت، معدن و تجارت، وزارت‌خانه راه و شهرسازی هم باید از هم جدا شود و باید هرچه سریعتر این جداسازی صورت گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه