اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

محدودیت‌های ترافیکی تعطیلات پیش رو

محدودیت‌های ترافیکی تعطیلات پیش رو
رئیس مرکز کنترل ترافیک راهنمایی و رانندگی از ترافیک نیمه سنگین در دو آزادراه قزوین - کرج و کرج - تهران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سرهنگ محمدحسین حمیدی در گفت‌وگو با فارس آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور را تشریح کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی گفت: هم‌اکنون باند جنوبی آزادراه‌های قزوین-کرج حدفاصل مهرویلا تا پل فردیس و باند جنوبی کرج- تهران حدفاصل پل فردیس تا شهرک خاتم دارای ترافیک نیمه سنگین است.

سرهنگ حمیدی همچنین اضافه کرد: تمامی جاده‌های کشور از ترافیک روان برخوردار هستند و در هیچکدام آنها بارندگی جریان ندارد.

وی همچنین محدودیت‌های ترافیکی که از فردا تا روز شنبه در جاده‌های کشور اعمال می‌شود را به شرح زیر اعلام کرد:

تردد موتورسیکلت از ساعت ۱۲ ظهر روز دوشنبه تا ساعت ۲ بامداد روز شنبه از محورهای کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران - سمنان- مشهد و بالعکس ممنوع است.

تردد انواع تریلر و کامیون از محور کرج - چالوس کماکان ممنوع و تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۳ روز جمعه تا ساعت ۲ بامداد روز شنبه از کرج به سمت مرزن‌آباد ممنوع بوده و با اعلام مامورین پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶ روز جمعه تا ساعت ۲ بامداد روز شنبه از ۱۵ کیلومتر بالای مرزن‌آباد به سمت کرج به صورت یکطرفه خواهد بود.

تردد همه تریلرها از محور هراز کماکان ممنوع و تردد کلیه کامیونها و کامیونت‌ها به استثنای حاملین موادسوختی و فاسد شدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز دوشنبه و همچنین از ساعت ۶ تا ۲۴ روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه و از ساعت ۶ روز جمعه تا یک بامداد روز شنبه از محور هراز ممنوع است.

تردد وسایل نقلیه از ساعت ۱۳ روز جمعه تا یک بامداد روز شنبه از رودهن محدوده مشاء به سمت آمل ممنوع بوده و با اعلام مامورین پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۵ روز جمعه تا یک بامداد روز شنبه از آب اسک تا رودهن به صورت یکطرفه خواهد بود.

تردد همه تریلرها به استثنای حاملان موادسوختی و فاسد شدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز دوشنبه و همچنین از ساعت ۶ الی ۲۴ روزهای سه‌شنبه و جمعه از محور تهران به قائم شهر و بالعکس در جاده دماوند ممنوع است.

تردد همه تریلرها و کامیون‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۶ تا ۲۰ روزهای دوشنبه و جمعه از محور زاهدان - زابل و بالعکس ممنوع است.

تردد همه تریلرها و کامیون‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۵ تا ۲۳ روز دوشنبه و همچنین از ساعت ۸ تا ۲۳ روزهای سه‌شنبه و جمعه از محور قدیم قزوین - رشت و بالعکس ممنوع است.

تردد همه تریلرها و کامیون‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۷ تا ۲۴ روز جمعه از محور آستارا - اردبیل و بالعکس ممنوع است.

تردد همه تریلرها و کامیون‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۴ تا ۲۴ روز جمعه ۱۳ دیماه از محور سلفچگان - قم ممنوع و رانندگان این گونه وسایل می‌توانند از محور سلفچگان - ساوه تردد کنند.

مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا با شماره تلفن ۱۲۰ (فقط شهروندان تهرانی) و ۸۸۲۵۵۵۵۵ (۱۰ خط) بطور شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راههای کشور و امداد رسانی احتمالی به هموطنان است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه