اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کردکوی؛

مسولان باید بیدار باشند / دولتمردان آمریکا در هر فرصتی تهدیدمان می‌کنند

مسولان باید بیدار باشند / دولتمردان آمریکا در هر فرصتی تهدیدمان می‌کنند
نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کردکوی گفت: امروز دشمنان با تبلیغات گسترده ماهواره‌ای و مفسد خویش به دنبال زدودن اعتقاد دل و روح جوان ایرانی به باورهای اصیل مسلمانان و کشتن روحیه‌ی حماسی و انقلابی در جوانان هستند و جوانان باید مراقب فضای مجازی و سایبری که امروزه بسیار متداول شده است، باشند تا در دام شیطان نیفتند و در این راستا بصیرت‌افزایی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رادکانا،حجت الاسلام سید محمد علی موسوی نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کردکوی، درگفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع اقشار مختلف مردم گفت: مقام معظم رهبری در دیدارهای مختلف، منویات بسیار مهمی را در حوزه های مختلف از جمله انتخابات، سیاستها و روشهای نفوذ آمریکا، مسائل هسته ای و جعلی بودن دولت صهیونیستی، پرهیز از دوستی با دشمنان نظام و توجه بیشتر به روحیه انقلابی، مطرح فرموده اند که باید این فرمایشات همواره نصب العین و چراغ راه مردم و مسئولان باشد.
موسوی در ادامه به سخنان مقام معظم رهبری در مورد وجود ردپای مستقیم و غیر مستقیم آمریکا در کشت و کشتارهای قبل و بعد از انقلاب بخصوص 17 شهریور 57 اشاره کرد و گفت: آنچه در تاریخ قیام 17 شهریور نمایان است حمایت بی‌پرده آمریکا از شاه و کشتار مردم بی‌گناه در این روز است، شواهد فراوانی گواه آن است که آمریکایی‌ها در کشتار 17 شهریور نقش داشته و شاه را به بزرگترین کشتار مردم و خاموش کردن قیام تشویق می‌کرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا,
,

واقعیت‌های نهفته در تاریخ انقلاب اسلامی به روشنی برای نسل جوان بیان شود
وی با اشاره به همه حوادث شهریور ماه از جمله کشتار مردم بی گناه به دست رژیم پهلوی در 17 شهریور 57، شهادت رئیس جمهور و نخست وزیر کشور در 8 شهریور 60، ترور شهید آیت الله قدوسی و شهید آیت الله مدنی در همین ماه و حمله صدام به ایران در 29 شهریور 59، از فراموش شدن تدریجی اینگونه حوادث عبرت آموز ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: نکات زیادی از انقلاب اسلامی برای بازگو کردن وجود دارد و نسل جدید حق دارد که همه چیز را بداند؛ بنابراین باید واقعیت‌های نهفته در تاریخ انقلاب اسلامی به روشنی برای نسل جوان بیان شود.
حجت الاسلام موسوی همچنین با اشاره به سخنان معظم له در خصوص، هشدار درباره سیاستها و روشهای نفوذ آمریکا، گفت: سردمداران استکبار با طرح پروژه های مختلف بدنبال نفوذ، تجزیه و تضعیف کشورهای منطقه بوده و برای رسیدن به خواسته های خود از هیچ جنایتی مضایقه نمی کنند کما اینکه امروز هم شاهد جنایت های آنها در گوشه کنار دنیا هستیم.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه باید دشمن شناس باشیم و در مقابل دشمنان ایستادگی کنیم، تصور اینکه بعد از مذاکرات هسته‌ای دشمنی آمریکا با ما تمام می شود را خیال باطلی عنوان کرد و اظهار داشت: مسولان باید بیدار باشند، دولتمردان آمریکا در هر فرصتی ما را تهدید می‌کنند، پس در مقابل تکبر باید تکبر ورزید.

, واقعیت‌های نهفته در تاریخ انقلاب اسلامی به روشنی برای نسل جوان بیان شود, واقعیت‌های نهفته در تاریخ انقلاب اسلامی به روشنی برای نسل جوان بیان شود,
,
,
,

جوانان باید مراقب فضای مجازی و سایبری باشند
نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کردکوی همچنین درخصوص فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تلاش دشمن برای لاابالی و بی تفاوت کردن جوانان، یادآور شد: امروز دشمنان با تبلیغات گسترده ماهواره‌ای و مفسد خویش به دنبال زدودن اعتقاد دل و روح جوان ایرانی به باورهای اصیل مسلمانان و کشتن روحیه‌ی حماسی و انقلابی در جوانان هستند و جوانان باید مراقب فضای مجازی و سایبری که امروزه بسیار متداول شده است، باشند تا در دام شیطان نیفتند و در این راستا بصیرت‌افزایی کنند.
موسوی همچنین متذکر شد: بعد از مذاکرات هسته ای نخست وزیر رژیم صهیونیستی اسرائیل گفته است ما تا ۲۵ سال آینده، دغدغه ایران و ایرانی ها را نداریم، از دست ایرانی ها تا ۲۵ سال دیگر خیالمان راحت است، مقام معظم رهبری در این خصوص فرمودند، اولأ شما تا ۲۵ سال آینده نخواهید بود و آن روز را نخواهد دید و انشاالله تا ۲۵ سال دیگر چیزی به عنوان رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت.

, جوانان باید مراقب فضای مجازی و سایبری باشند, جوانان باید مراقب فضای مجازی و سایبری باشند,
,
,

فضای کشور را پیش از زمان در نظر گرفته شده نباید انتخاباتی کرد
وی در ادامه سخنان خود، موضوع انتخابات را از مهمترین موارد مورد تاکید رهبری در فرمایشات اخیر معظم له عنوان کرد و با نکوهش کسانی که از چندین ماه مانده به انتخابات، فضا را انتخاباتی می کنند اظهار کرد: فضای کشور را پیش از زمان در نظر گرفته شده نباید انتخاباتی کرد ولی برخی افراد از همین الان موضوع انتخابات مخدوش و ناصحیح را مطرح می کنند که این امر ضربه زدن به اصل انتخابات و نهادهایی نظیر شورای نگهبان است.
حجت الاسلام موسوی در خاتمه گفت: رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان از شورای نگهبان دفاع کرده و از آن بعنوان چشم بینای نظام و مردم یاد کردند و بر اساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب شورای نگهبان در انتخابات بایستی دخالت کند تا کسانی که روحیه انقلابی ندارند در پست‌های حساس مدیریتی کشور انتخاب نشوند و مردم نیز نباید به این افراد رأی بدهند.

, فضای کشور را پیش از زمان در نظر گرفته شده نباید انتخاباتی کرد, فضای کشور را پیش از زمان در نظر گرفته شده نباید انتخاباتی کرد,
,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه