اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هزار و یک شهید ماحصل 280 حمله موشکی، هوایی و توپخانه ای به کردستان

هزار و یک شهید ماحصل 280 حمله موشکی، هوایی و توپخانه ای به کردستان
استان کردستان در طول هشت سال دفاع مقدس، به دلیل نزدیکی به کشور عراق بارها مورد حمله موشکی، هوایی و توپخانه ای قرار گرفت و تعداد زیادی از مردم بی دفاع این خطه از کشورمان، مظلومانه به شهادت رسیدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیشمرگ روح الله، در طول هشت سال دفاع مقدس حزب بعث عراق 280 مرتبه مناطق شهری و روستایی استان کردستان را مورد حملات موشکی، هوایی و توپخانه ای قرار داد. در این حملات بالغ بر 1001 نفر از مردم کردستان مظلومانه به شهادت رسیدند.  البته در حملات تعداد زیادی از هم وطنانمان که به کردستان آمده بودند نیز به شهادت رسیدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیشمرگ روح الله, پیشمرگ روح الله,

 

,

حملات موشکی، هوایی و توپخانه ای حزب بعث عراق با هدف تضعیف روحیه مردم انقلابی ایران اسلامی و هر بار که رزمندگان اسلام، در جبهه های حق علیه باطل، جبهه کفر را زمین گیر می کردند، حزب بعث دست به دامن استفاده از این حملات می شد و به مردم بی پناه که در پشت جبهه ها بودند حمله می کرد.

,

 

,

در پی حملات وحشیانه موشکی، هوایی و توپخانه ای حزب بعث عراق، شهرستان بانه با تقدیم 331 شهید، سنندج 268 شهید، مریوان 209 شهید، سقز 51 شهید و شهرستان قروه با تقدیم 34 شهید بیشترین آمار را به خود اختصاص داده اند.

,

 

,

انجام اینگونه حملات وحشیانه، خدشه ای در روحیه انقلابی مردم ایران ایجاد نکرد و به همین دلیل حزب بعث تصمیم گرفت که از بمب های شیمیایی استفاده کند. بمباران شیمیایی روستاهای نی، قلعه جی، نژمار، سه راهی دزلی و بالک در شهرستان مریوان و روستاهای بوالحسن، میک، بادمجان، آلوت، کنده سور در شهرستان بانه از جمله نقاطی بود که بارها مورد بمباران شیمیایی حزب بعث قرار گرفتند و تعداد زیادی از هم وطنانمان با استنشاق گازهای سمی و کشنده ای که از طرف دول غربی به صدام خون خوار اهدا شده بود، جان به جان آفرین تسلیم کردند.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه