اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قاین درگفتگو با نسیم قاین

حماسه 9دی ازمتن مردم بود

حماسه 9دی ازمتن مردم بود
مردم در9دی ماه توانستند کسانی که درفتنه88به خیابانها آمدند وبی حرمتی کردند را برای همیشه به زباله دان تاریخ بگذارند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نسیم قاین حجت الاسلام علی پور رئیس اداره تبلیغات اسلامی قاین درخصوص حماسه 9دی گفت: انقلاب ما ،انقلاب مردمی بوده است وبرپایه اسلام ومردم وبویژه ولایت فقیه استوار است ودرانتخابات 88عده ای از افرادبه خواسته هایشان درانتخابات نرسیده بودند واز قبل انتخابات چه درداخل وچه درخارج از کشور برنامه هایی داشتند وقبل از شروع انتخابات بحث تقلب را مطرح کردند ودردهان مردم انداختندو باعث شدند که فتنه 88کلید بخورد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, نسیم قاین ,


وی افزود: عده ای  بعد از انتخابات با توجه به مصاحبه هایی که قبل از انتخابات شده بود قول داده بودند که هرچه قانون وشورای نگهبان بگوید قبول داریم امابعد از اعلام نتایج به قول خود عمل نکردند ومردم را دعوت به اجتماع خیابانی کردند ودر مناسبتهای مختلف به بهانه های متعددی به خیابانها می ریختند.

,
,

 

,


 تا اینکه درعاشورای 88به کاروان حسینی،اماکن مذهبی وبه مکانهایی که دران جلسات ویژه سیدالشهدا برگزارشده بود حمله ورشدندواین باعث شد که مردم متوجه شوند که اینها نه تنها با انقلاب اسلامی مشکل  دارند بلکه با اصل اسلام وولایت فقیه مشکل دارند واین درشعارهایی که تکرار می کردند واضح وآشکار بود.لذا مردم در9دی که روز بصیرت ومیثاق امت با ولایت نام گرفت درآن روز مصمم شدند وبه ندای رهبری لبیک گفتند وبه خیابانها ریختند ومشت محکمی به دهان یاوه گویان زدند.

,
,

 

,


حجت الاسلام علی پوردرخصوص حوادث مشترک اوایل انقلاب و9دی اظهارداشت:9دی از متن مردم بود وانقلاب هم از متن مردم بود وهردو ویژگی مردمی بودن را داشتند ویژگی دیگر این دوحماسه لبیک مردم به ندای ولی فقیه زمان خود بود ودرواقع بصیرتی که دراوایل انقلاب بود در 9دی هم حکمفرما شد ومردم توانستند کسانی که درفتنه88به خیابانها آمدند وبی حرمتی کردند را برای همیشه به زباله دان تاریخ بگذارند.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه