logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بیانیه جمعی از دختران دانشجوی دانشگاههای استان کرمان؛

زنان ایران زمین سنگربانان ارزش های اسلامی در برابر جاهلیت غرب هستند

زنان ایران زمین سنگربانان ارزش های اسلامی در برابر جاهلیت غرب هستند
جمعی از دختران دانشجوی دانشگاههای استان کرمان با توجه به اهمیت عفاف و حجاب بیانیه ای صادر کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از “دانشجو آزاد” جمعی از دختران دانشجوی دانشگاههای استان کرمان با توجه به اهمیت عفاف و حجاب بیانیه ای به شرح ذیل صادر کردند:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجو آزاد,

بسم الله الرحمن الرحیم

,

امام خامنه ای:سیاست راهبردىِ اساسىِ بنیانى غرب بر عرضه شدن و هرزه شدن زن است و حجاب مخالف آن است.

, امام خامنه ای:سیاست راهبردىِ اساسىِ بنیانى غرب بر عرضه شدن و هرزه شدن زن است و حجاب مخالف آن است.,

 

,  ,

از دیدگاه اسلام حفظ عفت و پاکدامنی زنان نقش تعیین کننده ای در سالم سازی جامعه اسلامی دارد و حتی حفظ جایگاه و منزلت زن به حفظ حجاب و عفت او برمی گردد. در نقطه مقابل یکی از راههای اساسی دشمن جهت ضربه زدن به اسلام و نظام جمهوری اسلامی، ترویج و حمایت از بی بندوباری و مقابله با حجاب و عفاف است.

,

نظریه پرداز بزرگ نظام جمهوری اسلامی، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای با شناخت نسبت به اهمیت موضوع، مباحث کارشناسی و عالمانه مفیدی در مورد نگاه اسلام به جایگاه زن و لزوم حفظ حجاب و عفاف، دارند که ضروری است جهت دفاع از دیدگاه اسلام در این باره به بیانات معظم له توجه نمود:الف) نقد نگاه غرب به موضوع زن: یکی از مباحث اساسی مقام معظم رهبری پیرامون جایگاه زن، نقد نگاه غرب و آشکار کردن ظلم های مدعیان کنونی دفاع از حقوق زن نسبت به زنان است.

,

عفاف و حجاب در اسلام یک مفهوم قطعی و منصوص در کلام الله است که این روزها توسط برخی افراد کم اطلاع کمرنگ شده است و به عنوان یک موضوع فرعی و گاهی به عنوان موضوعی غیر قطعی تلقی می شود؛ این در حالی است که آیات متعددی در خصوص وظایف مردان و زنان برای حفظ عفت عمومی در جامعه اسلامی نازل شده است.

,

با توجه به اینکه بدحجابی یک گناه اجتماعی است وآثار سوءاش نه تنها متوجه خود فرد بلکه گریبان گیر جامعه می شود واثرات مخربی بر زیر بنایی ترین واحد جامعه یعنی خانواده وارد می سازد بایستی در این زمینه هم مسئولین زیربط بازنگری اساسی انجام دهند و نسبت به ترویج و فرهنگ سازی حجاب و عفاف اقدام نمایند و فقط به اقدامات ظاهری وکوتاه مدت و غیر کارشناسی بسنده ننمایند همچنین ما دانشجویان خواهر دانشگاههای استان کرمان از دستگاه های دولتی انتظار داریم نسبت به ایجاد زمینه مناسب پوشش بانوان وکارمندان اقدامات عملی و موثری انجام دهند و در نهایت از زنان آزاد اندیش کشورمان می خواهیم با تاملی ویژه در بحث حجاب و عفاف وفلسفه وجودی حیا و عفاف که در واقع حجاب و عفاف، شخصیت و متانت زن را نمودار می‌کند و او را همچون مرواریدی گران‌بها در برمی‌گیرد. آیات نورانی کلام‌الله مجید و روایات و احادیث گهربار ائمه معصومین(ع) به صراحت همگان را به رعایت اصل مترقی عفاف و حجاب دعوت می‌کند و بی‌تردید مردم شریف ایران که پس از سال‌ها مبارزه با نثار خون‌های فراوان حکومت سراسر ظلم طاغوت را برچیدند، دنبال احیای اسلام و موازین و‌قوانین مترقی آن بوده و هرگز اجازه نخواهد داد که فساد و فحشا دیگر بار این کشور اسلامی را فرا بگیرد. آری ملتی که جوانانش را در راه اسلام فدا کرده و سال‌ها در برابر کشف حجاب رضاخانی ایستادگی کرده‌اند، هرگز اجازه نخواهد داد که چنین پدیده شومی گریبان‌گیر دختران و پسران این کشور شود و سلامت معنوی جامعه و خانواده را به مخاطره بیاندازد. زنان ایران اسلامی به عنوان سنگربانان ارزش‌های اسلامی در برابر وضع جاهلی دنیای غرب، باید از حریم حجاب به عنوان دژ امنیت زن در میادین علم فرهنگ و سیاست و حصار مستحکم فرهنگ اسلامی پاسداری کرده و سازمان‌های فرهنگی، رسانه‌ای و دستگاه‌های تربیتی و ارشادی موظفند در راستای شناساندن عمق و محتوای حجاب و عفاف برنامه‌ریزی و از نفوذ فرهنگ مبتذل غرب جلکوگیری کنند، تا جوانان پاک و مومن ما بتوانند در کمال آرامش روحی و جسمی، اجتماع را به محیط کار و تلاش مبدل و سلامت روانی و اخلاقی جامعه را تضمین کنند. ما دانشجویان دانشگاه های استان کرمان ضمن تاکید بر لزوم پاسداشت حجاب و عفاف به عنوان ودیعه ارزشمند الهی و نیز ترویج و تعمیق فرهنگ عفاف و حجاب که خود موجب حفظ امنیت، سلامت و آرامش روحی، روانی و اجتماعی جامعه می‌شود، از امت همیشه در صحنه ایران اسلامی به ویژه زنان و دختران عفیف و پاکدامن درخواست دارد تا بار دیگر عزت، شرف و وحدت خود در راه پاسداری از حریم ارزش‌های اسلامی و مبارزه با شبیخون و ناتوی فرهنگی استکبار جهانی را به نمایش درآورند تا سبب خشنودی قلب مطهر امام زمان(عج) شود.

,

                                                                                                    والسلام

, والسلام ,

                                                                      جمعی از دانشجویان دختر دانشگاههای استان کرمان

,                                                                       جمعی از دانشجویان دختر دانشگاههای استان کرمان,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه