اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکمیته امداد شبستر خبر داد:

برگزاری جشن عاطفه ها با شعار «مهر در انتظار همدلی» در شهرستان شبستر

برگزاری جشن عاطفه ها با شعار «مهر در انتظار همدلی» در شهرستان شبستر
مدیر کمیته امداد شبستر از برپایی 6 پایگاه اصلی و 64 پایگاه فرعی و 240 پایگاه در مدارس ، برای جمع آوری هدایای نقدی و غیر نقدی مردم نیکوکار این شهرستان خبر داد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبسترنیوز ، امیر شبان شبستری با اعلام این خبر گفت: همزمان با سراسرکشور جشن عاطفه های امسال با شعار "" مهر در انتظار همدلی"" در دو مرحله در روزهای 26 و 27 شهریورماه و 8 مهرماه سال جاری برگزار می شود .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبسترنیوز, 26, و , 27, شهریورماه و , 8, مهرماه سال جاری برگزار می شود .,

مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره)شبستر ادامه داد : جشن عاطفه ها هرساله همزمان با بازگشائی مدارس و به منظور جمع آوری کمکهای نقدی و غیر نقدی مردم نیکوکار در راستای کمک به دانش آموزان و دانشجویان نیازمند جامعه وتحت حمایت این نهاد در سراسر کشور اجرا می شود .

,

وی تصریح کرد : کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان شبستر همانند سالهای گذشته با ایجاد 6پایگاه اصلی و 64پایگاه فرعی در سطح میادین ، مساجد، مراکز نیکوکاری، پایگاه های بسیج شهرستان و 240 پایگاه در مدارس ، آماده جمع آوری کمکهای نقدی و غیر نقدی مردم خیر ودانش آموزان نوعدوست در جشن عاطفه ها می باشد .

, 6, پایگاه اصلی و , 64, 240, پایگاه در مدارس ، آماده جمع آوری کمکهای نقدی و غیر نقدی مردم خیر ودانش آموزان نوعدوست در جشن عاطفه ها می باشد . ,

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان شبستر ضمن قدردانی از مساعدتهای مردم خیر این شهرستان در مناسبتهای مختلف این نهاد به محرومین ونیازمندان ودعوت از عموم مردم نیکوکار شهرستان جهت شرکت در جشن ملی عاطفه ها ، ابراز امیدواری نمود که در جشن عاطفه های سال جاری ، مردم و دانش آموزان نیکوکار شهرستان شبستر با حضور پر شور در این جشن ، بتوانند برگ زرین دیگری در حمایت از دانش آموزان و دانشجویان بی بضاعت به ثبت برسانند .

,

وی افزود : جشن عاطفه های امسال با همکاری سازمان صدا و سیما ، پایگاه های بسیج ، آموزش و پرورش با محوریت سازمان دانش آموزی و مساعدت انجمن اولیا و مربیان برگزار می گردد .

,

شبان شبستری ضمن اعلام شماره حساب 0219183343001 با شماره کارت مجازی 6037991899548147 نزد بانک ملی مرکزی شبستر جهت واریز کمکهای نقدی ،همچنین شماره تلفنهای 42427788 و 42428353وتلفن همراه 09144710559 ( امیر شبان شبستری ) جهت پاسخگوئی به سؤالات مردم نیکوکار ، خاطرنشان کرد : به منظور ترویج فرهنگ نوعدوستی ، احسان و نیکوکاری در بین دانش آموزان این جشن در روز چهارشنبه 8 مهرماه سال جاری با به صدا در آمدن زنگ عاطفه ها در مدارس برگزار می شود .

, 0219183343001, با شماره کارت مجازی , 6037991899548147, نزد بانک ملی مرکزی شبستر جهت واریز کمکهای نقدی ،همچنین شماره تلفنهای , 42427788, و , 42428353, وتلفن همراه , 09144710559, ( امیر شبان شبستری ) جهت پاسخگوئی به سؤالات مردم نیکوکار ، خاطرنشان کرد : به منظور ترویج فرهنگ نوعدوستی ، احسان و نیکوکاری در بین دانش آموزان این جشن در روز چهارشنبه , 8, مهرماه سال جاری با به صدا در آمدن زنگ عاطفه ها در مدارس برگزار می شود .,

انتهای خبر/

, انتهای خبر/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه