به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده در خطبه های این هفته نماز جمعه میاندوآب با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، اظهار کرد: باید از غفلت و بی بصیرتی پرهیز کرده و دشمن اصلی را شناخته و راه های نفوذ آن را ببندیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر, زرین خبر,امام جمعه میاندوآب با بیان اینکه دشمن هر زمانی به دنبال فتنه انگیزی برای دست یابی به اهداف خود است، افزود: دشمن اصلی ما که همان آمریکا شیطان بزرگ است، بر اساس شرایط و به اقتضای زمان از روش های مختلف استفاده کرده و نوع جنگ خود را عوض می کند.
,باید از غفلت پرهیز کرد
, باید از غفلت پرهیز کرد,وی گفت: دشمن در زمینه های مختلف به دنبال نفوذ است و در این راه همه ما وظیفه داریم که از خواب غفلت بیدار شده و با معنویت افزایی و تحت لوای ولایت فقیه در مقابل دشمنان ایستاده و بدانیم که زاویه با ولایت به معنای نابودی و غفلت بوده و باید پاسخگوی این غفلت خود باشیم.
,حسن زاده ایجاد اختلاف و شبهه افکنی را ترفند دشمنان برای نفوذ و دست یابی به اهداف خود عنوان و تصریح کرد: اختلاف افکنی بین دولت و ملت، فاصله انداختن بین نظام و مردم و اختلاف های قومیتی و مذهبی از توطئه های دشمنان در این زمینه است.
,امام جمعه میاندوآب به موج اسلام خواهی و بیداری اسلامی در دنیا نیز اشاره و اظهار کرد: دشمنان از گسترش اسلام خواهی و گرایش به دین مبین اسلام در دنیا در هراس بوده و به همین دلیل به دنبال تخریب چهره اسلام هستند و در این راه گروه هایی را تربیت کرده و سعی دارند با نام اسلام، چهره مهربان و پر از عطوفت اسلام را خشن معرفی کنند.
,باید در مقابل توطئه های دشمنان بصیر، هوشیار و آگاه بود
, باید در مقابل توطئه های دشمنان بصیر، هوشیار و آگاه بود,وی با بیان اینکه دشمن با توطئه افکنی و نیرنگ می خواهد نگاه مردم را به مسائلی دیگر معطوف کند و خود را بدون مشکل نشان دهد، گفت: دشمنان در درون و بیرون از مرز کشورهای خود با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کنند که می خواهد نگاه ها به سمت آنها معطوف نشود.
,حسن زاده با اشاره به اینکه پای آمریکا به هرکشوری باز شده، ویرانی و اختلاف به وجود آمده است، افزود: آمریکا به اسم دموکراسی به دنبال دست یابی به اهداف خود است ولی نتیجه دموکراسی آمریکایی، قتل، کشتار، خشونت، ویرانی وخونریزی بوده است.
,لزوم انتقال فرهنگ ایثار و شهادت
, لزوم انتقال فرهنگ ایثار و شهادت,امام جمعه میاندوآب با تاکید بر اینکه باید اتحاد، وحدت و همدلی و همزبانی در مقابل توطئه های دشمنان داشته باشیم، تصریح کرد: باید در مقابل توطئه های دشمنان بصیر، هوشیار و آگاه بود و با معنویت افزایی، اتحاد و وحدت خود را تحت لوای ولایت فقیه حفظ کنیم.
,وی با اشاره به آغاز هفته دفاع مقدس و لزوم انتقال فرهنگ ایثار و شهادت، اظهار کرد: باید رشادت ها و ایثارگری های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس به نسل حاضر و نسل های آینده بازگو شود.
,حسن زاده با بیان اینکه ما در هشت سال دفاع مقدس با دست خالی در مقابل دنیا ایستادیم، گفت: ما امنیت کنونی را مدیون رشادت های و ایثارگری های رزمندگان اسلام و خون شهدا هستیم و با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی در مقابل دنیا ایستادیم و اکنون نیز با اتحاد و همدلی و تکیه بر ولایت فقیه و شعارهای آرمانی انقلاب اسلامی در مقابل دشمنان می ایستیم.
,ننگ و عار بر حکام بی کفایت کشورهای عربی
, ننگ و عار بر حکام بی کفایت کشورهای عربی,امام جمعه میاندوآب با اشاره به سالروز شهادت حجاج بیت الله الحرام در سال 66 بدست ماموران آل سعود اشاره کرد و افزود: رژیم آل سعود نشان داده که لیاقت خادمی حرمین شریفین را ندارد.
,وی با بیان اینکه حادثه اخیر در مکه مکرمه نیز بی لیاقتی خود را ثابت کردند، اظهار کرد: سالیان سال است که رژیم آل سعود این موضوع را با اقدامات خود از جمله همراهی با رژیم صهیونیستی در کشتار مردم مظلوم و ستمدیده در یمن و فلسطین و غزه نشان داده است و با این اقدامات خود روز به روز به نابودی نزدیک تر می شود.
,حسن زاده با محکوم کردن کشتار کودکان، زنان و مردم مظلوم فلسطین توسط رژیم منحوس صهیونیستی، گفت: ننگ و عار بر حکام بی کفایت کشورهای عربی که نسبت به این جنایات ساکت نشسته و در قبال آنها واکنشی نشان نمی دهند.
,تاکید بر کسب و کار و روزی حلال
, تاکید بر کسب و کار و روزی حلال,امام جمعه میاندوآب با تاکید بر کسب و کار و روزی حلال، گفت: لقمه حرام تاثیرات منفی زیادی در بخش های مختلف زندگی و تربیت و رفتار فرزندان می گذارد و لذا باید همواره باید به دنیال کسب و روزی و لقمه حلال بود و حتی از لقمه شبهه ناک نیز باید پرهیز کرد.
,وی با بیان اینکه رباخواری، جنگ با خدا و پیامبر اوست، اظهار کرد: فرد رباخوار، رباگیرنده و شاهد مورد لعن خداوند متعال هستند و رباخواری در دین مبین اسلام حرام بوده و بر پرهیز از آن تاکید فراوانی شده و باید از آن پرهیز کرد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه