به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درسیاهکل، روستای ملکرود پایین از توابع بخش مرکزی شهرستان سیاهکل می باشد که ۲۰۰ خانوار با جمعیتی بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ نفر در آن زندگی می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , درسیاهکل, ، روستای ملکرود پایین از توابع بخش مرکزی شهرستان سیاهکل می باشد که ۲۰۰ خانوار با جمعیتی بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ نفر در آن زندگی می کنند.,تنها مسجد این روستا؛ مسجد صاحب الزمان(عج) نام دارد که شصت سال قبل به وسیله کاه گل ساخته شده و به دلیل عدم نگهداری و شرایط جوی که در استان گیلان حاکم می باشد، رو به خرابی رفته است.
, ,
,
, یکی از جوانان غیرتمند این روستا به نام محمدرضا نوروزی که هیئت امنای مسجد صاحب الزمان(عج) ملکرود پایین نیز می باشد، همت خود را بر ساخت مسجدی جدید در این روستا نهاده است.
, ,
,
, وی در گفتگو با خبرنگار درسیاهکل اظهار داشت: این مسجد به دست پدرانمان ساخته شده و نیاز به بازسازی دارد.
, درسیاهکل,وی خاطرنشان کرد: تمامی مراسم روستا در همین مسجد برگزار می شود و به همین دلیل تصمیم گرفتیم با کمک سایر اهالی روستا این مسجد را بسیازیم.
,

, این جوان ملکرودی گفت: مردم روستای ملکرود بسیار با محبت و خدا دوست هستند و حتی افرادی که در حال کار کردن برای ساخت این مسجد هستند هیچ دستمزدی دریافت نمیکنند؛ البته آنها پاداش خود را از خداوند خواهند گرفت.
, ,
,
, نوروزی با بیان اینکه تا کنون با هزینه شخصی و کمک مردم عملیات تخریب مسجد قبلی و ساخت مسجد جدید را به پیش برده ام، تصریح کرد: این مسجد با مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان و زیربنای ۲۷۰ متر مربع ساخته خواهد شد.
, ,
,
, وی خاطرنشان کرد: از همه مردم و مسئولین می خواهم تا در ساخت این مسجد به ما کمک کنند زیرا به تنهایی قادر به ساخت آن نخواهیم بود.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه