اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ترافیک نیمه‌سنگین در محور هراز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور هراز
رئیس اداره راه و شهرسازی لاریجان از ترافیک نیمه‌سنگین در محور مواصلاتی هراز و مناطقی همانند پلور و گزنک در این جاده شریانی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، علی نوری‌پور در شهرستان آمل، گفت: هم‌اکنون ترافیک محور مواصلاتی هراز در بیشتر مناطق نیمه‌سنگین است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: نیمه‌سنگین بودن تردد از دو سمت آمل به‌سمت پایتخت و بالعکس ادامه دارد.

,

رئیس اداره راه و شهرسازی لاریجان با اعلام اینکه رفت و آمد خودروها در مناطقی همانند گزنک، پلور، مبادی خروجی شهر آمل و پارک جنگلی میرزاکوچک‌خان کندتر از سایر نقاط است، تصریح کرد: در برخی مناطق نیز تغییر لاین جاده و کم‌شدن عرض آن باعث کاهش سرعت‌ها می‌شود.

,

این مسئول با اشاره به اینکه از روزهای پایانی هفته گذشته بسیاری از هموطنان‌ و مسافران در تعطیلات پایان تابستان برای استفاده از مواهب طبیعی راهی مازندران شدند و هم‌اکنون در مسیر بازگشت به مقاصد قرار دارند، خاطرنشان کرد: بسیاری از هم‌استانی‌ها و همشهریان آملی هم اوآخر هفته گذشته برای سپری کردن تعطیلات به مناطق ییلاقی و روستاهای خوش‌ آب و هوای بخش لاریجان عزیمت کردند که این مهم باعث ایجاد ترافیک و افزایش حجم خودروهای عبوری در دو سمت آمل به تهران و بالعکس شد.

,

نوری‌پور با اشاره به بارش شدید بارندگی اواخر هفته گذشته، یادآور شد: این بارش‌ها منجر به ایجاد سیلاب، ریزش سنگ و قلوه‌سنگ از کوه‌ها شد که در این منطقه علاوه بر مسدود شدن مقطعی محور، باعث ایجاد خسارت‌های جرحی، مالی و آسیب به خودروها شد.

,

وی بیان کرد: هم‌اکنون تعداد زیادی از هموطنان‌مان برای استفاده از تعطیلات پایان تابستان راهی مازندران و شمال هستند که نشان از ترافیک سنگین و نیمه‌سنگین در روزهای آینده دارد.

,

رئیس اداره راه و شهرسازی لاریجان تصریح کرد: رانندگانی که قصد تردد از محور مواصلاتی هراز را دارند با رعایت حق‌تقدم، عدم سبقت از راست، حرکت با سرعت مطمئنه، خودداری از بوق زدن بی‌جا و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی سفر خوب و خوشی را برای خود و دیگران رقم بزنند.

,

این مسئول در پایان گفت: رانندگان حتماً در محور مواصلاتی هراز برای کاهش حوادث به هشدارهای ماموران پلیس راه، راهداران، نیروی انتظامی و هلال‌احمر گوش فرا دهند.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه