به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نسیم صادق، امام جمعه خضرآباد در نشست با جمعی از مسئولین شهرستان اشکذر ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام باقر (ع) انقلاب را انقلاب فرهنگی و مذهبی اعلام کرد و اظهار داشت: انقلاب ما برای مادیات نبود و وقتی کار برای خدا و برای اسلام باشد، مردم پای آن خواهند ایستاد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم صادق,"حجت الاسلام والمسلمین غالبی" امام جمعه خضرآباد جنگ تحمیلی هشت ساله را ترفندی برای جلوگیری از پیشرفت انقلاب اسلامی توصیف کرد و گفت: به حمد خداوند این اتفاق صورت نگرفت و حتی یک قسمت از خاک ایران به دست دشمن سپرده نشد.
,وی افزود: دشمن بیکار ننشسته و امروز درصدد نفوذ های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی هستند که هرگونه نفوذی که صورت گیرد مایع ضرر و عصیان خواهد بود.
,حجت الاسلام غالبی با بیان اینکه باید راه های نفوذ دشمن گرفته شود، تصریح کرد: شعاعر انقلاب باید حفظ شود و نباید گذاشت شعاعر انقلابی از اذهان فراموش شود.
,امام جمعه خضرآباد ادامه داد: اگر کسی بخواهد شعاعر انقلاب را کمرنگ کند، این معنایی جز تضعیف نظام و انقلاب ندارد.
,وی با اشاره به فرموده حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر لزوم تشکیل بسیج 20 میلیونی خاطر نشان کرد: امروز با توجه به جمعیت کشور ما نیاز به بسیج 50 میلیونی داریم و باید سازماندهی و کادرسازی آن به درستی انجام گیرد.
,حجت الاسلام غالبی خاطرنشان کرد: مادامی که آمریکا و اسرائیل به جنایات خود در منطقه ادامه می دهند، ما نیز باید آمادگی خود را به طور تمام و کمال حفظ کنیم.
,وی تاکید کرد که با توجه به حجم بالای دسیسه ها و توطئه های دشمنان،شعائر و مداحی هایی که در محرم امسال سر داده می شود، رنگ و بوی انقلابی به خود بگیرد.
,انتهای پیام/ح
]
ارسال دیدگاه