اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تایباد؛

هشت سال دفاع مقدس، برای کشورهای مظلوم، کابوس شکست ناپذیری کشورهای بزرگ را از بین برد

هشت سال دفاع مقدس، برای کشورهای مظلوم، کابوس شکست ناپذیری کشورهای بزرگ را از بین برد
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تایباد گفت: هشت سال دفاع مقدس، برای کشورهای مظلوم، کابوس شکست ناپذیری کشورهای بزرگ را از بین برد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سرهنگ پاسدار حسن نعمتی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه تایباد در گفتگو با تایبادخبر، ضمن تبریک فرارسیدن هفته دفاع مقدس، به تشابهات دفاع مقدس وعاشورای حسینی اشاره نمود وافزود: صحنه ها وموقعیت هایی همچون صحنه کربلا بارها در جبهه های دفاع مقدس اتفاق افتاد وپایان هشت سال دفاع مقدس، همچون پایان عاشورا تمام شدنی وتوقف راه نبود بلکه پس از آن ایمانی که محصول خلوص وفداکاری رزمندگان بود؛ هوشیاری، تحرک وبیداری های بزرگی را رقم زد که نه تنها تضمین سلامت جامعه بلکه الهام بخش ایستادگی و مقاومت مظلومان در گوشه وکنار جهان شد و کابوس شکست ناپذیری کشورهای بزرگ را با تردید مواجهه ساخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,

وی ضمن بیان اینکه هشت سال دفاع مقدس، برای کشورهای مظلوم، کابوس شکست ناپذیری کشورهای بزرگ را از بین برد، افزود: آثار و برکات مقاومت در دوران دفاع مقدس باعث شد که خواب وخیال رژیم صهیونیستی برای گسترش در منطقه خاورمیانه با شکست مواجه شود و در گرداب انتفاضه فلسطین ومقاومت حزب الله لبنان گرفتار شود.

,

سرهنگ حسن نعمتی در ادامه گفت: حضور قدرتمند نیروهای نظامی با پشتوانه مردم ایران با انجام عملیات های سنگین در دوران دفاع مقدس باعث شد که مسئولان سیاسی کشور بتوانند خواسته های به حق نظام جمهوری اسلامی را در مجامع بین المللی به قدرت های دنیا دیکته کنند وتمام بندهای قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر را مجددا قبول کردند.

,

وی تحول در عرصه های گوناگون علمی، فناوری وفرهنگ خودباوری نخبگان و متخصصان و مقابله با اتکای به بیگانگان را از دست آوردهای دفاع مقدس خواند و از انصاف به دور دانست اگر دستیابی های علمی که توسط پژوهشگران واندیشمندان ایرانی را متاثر از فرهنگ خودباوری وخلاقیت دفاع مقدس ندانیم، چنانکه بارها رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای(مدظله العالی) به این حقیقت اشاره فرموده اند.

,

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه تایباد در پایان به منزلت خانواده های شهدای گرانقدر اشاره کرد وگفت: شهدا برای خدا و در راه خدا هستی خود را برای نجات و سعادت جامعه فدا کردندو پاداش اصلی خود را از خداوند دریافت می کنند اما جامعه نیز به لحاظ حقی که شهید برگردن آنان دارد، مدیون شهید است وما باید با تمام وجود دین خود را در قبال به شهدا وخانواده معظم آنها ایفا کنیم.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه