اخبار داغ
  1. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  2. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  3. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  4. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  5. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  6. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  7. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  8. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  9. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  10. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  11. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  12. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  13. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  14. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  15. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  16. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  17. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  18. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  19. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  20. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟

عذرخواهی زوما از کاستا

عذرخواهی زوما از کاستا
مدافع فرانسوی چلسی که هم تیمی‌اش دیگو کاستا را به حیله‌گری و فریبکاری متهم کرده بود خیلی سریع عذرخواهی کرد و گفت که از سخنان او برداشت اشتباهی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از دیلی میل، کورت زوما، مدافع فرانسوی چلسی در اظهار نظری جنجالی دیگو کاستا مهاجم برزیلی تبار تیمش را به فریب کاری متهم کرده بود اما طولی نکشید که او رسما عذرخواهی کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

چلسی در حساس ترین بازی هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر انگلیس موفق شد آرسنال را در استمفوردبریج با دو گل شکست دهد. این دیدار جنجالی و پر حاشیه بود. داور بازی در صحنه‌ای که دیگو کاستا مقصر اصلی بود و دو مدافع آرسنال را زد تصمیم عجیبی گرفت و به جای دادن کارت قرمز به کاستا مدافع آرسنال را از بازی اخراج کرد که این با واکنش شدید توپچی‌ها مواجه شد.

,

 

,

زوما بعد از بازی در واکنش به حرکت کاستا گفت: نباید از این حرکت کاستا شگفت‌زده شویم، چرا که او را به خوبی می‌شناسیم. او عاشق فریبکاری است و همواره می‌خواهد که با بازیکنان حریف چنین رفتاری داشته باشد. با این حال باید بگویم که او انسانی بسیار لطیف و دوست داشتنی است. افتخار می‌کنیم که چنین بازیکن بزرگی را در اختیار داریم.

,

 

,

این سخنان زوما بازتاب زیادی در رسانه‌های انگلیسی داشت و هواداران چلسی را دلخور کرد، اما او بلافاصله واکنش نشان داد و از کاستا عذرخواهی کرد. او گفت: بسیار متاسفم که چنین فضایی را به وجود آوردم. انگلیسی زبان مادری من نیست و چه بسا در واژه‌ای که به کار بردم سوء تفاهم به وجود آمده باشد. اصلا منظوم این نبود که کاستا را فردی حیله گر و فریبکار جلوه دهم. به سادگی بگویم که تنها می‌خواستم بگویم که او همواره می‌خواهد حریف را تحت فشار قرار دهد و این شگرد بازی او است. من احترام بسیار زیادی برای کاستا قائل هستم و اصلا قصد توهین به او را ندارم.

,

 

,

رسانه‌های انگلیسی بعد از پایان بازی چلسی برابر آرسنال اعلام کردند که اتحادیه فوتبال انگلیس موضوع کاستا را جدی گرفته است و تحقیق خود را در این زمینه آغاز کرده است تا جایی که چنانچه کاستا در بازی آرسنال مقصر شناخته شود سه جلسه از همراهی تیمش محروم خواهد شد.

,

 

,

چلسی در فصل جاری رقابت‌های لیگ برتر انگلیس حال و روز خوبی ندارد و از 6 بازی خود تنها 7 امتیاز به دست آورده است.

,

 

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه