به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاهو خبر؛ در مراسم بازگشائی مدارس شهرستان کامیاران که در دبیرستان فاطمه الزهرا(س) برگزار شد مدیر آموزش و پرورش کامیاران با اشاره به آیه "ن والقلم ومایسطرون"، دانش اندوزی را از عبادات و دانش آموز رامورد احترام تمام فرهنگ ها دانست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهو خبر؛ , شاهو خبر, در مراسم بازگشائی مدارس شهرستان کامیاران که در دبیرستان فاطمه الزهرا(س) برگزار شد مدیر آموزش و پرورش کامیاران با اشاره به آیه "ن والقلم ومایسطرون"، دانش اندوزی را از عبادات و دانش آموز رامورد احترام تمام فرهنگ ها دانست.,"نبی ساعدی" با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به دانش آموزان و اولیا مدارس، مقارن شدن این تحول دانش را با عید سعید قربان نوید بخش سالی پربار و پر از خیر و برکت برای محصلین دانست.
,ساعدی درباره تعداد دانش آموزان این سال تحصیلی در شهرستان عنوان داشت: بیش از 14 هزار دانش آموز در 131 واحد آموزشی مشغول به تحصیل خواهند شد.
,وی افزود: برای این واحدهای آموزشی تمام امکانات تحصیلی و کمک درسی مهیا شده و از لحاظ معلم و مربی آموزشی کمبودی وجود ندارد؛ تمام معلمان ابلاغیه دریافت کرده و به واحد های مورد نظر معرفی شده اند.
,مدیر آموزش و پرورش کامیاران با اشاره به توانایی و قدرت قلم خاطرنشان کرد: قلم به مانند سلاحی در دستان محصلین قرار دارد تا از این طریق بتوانند آزمون و آمادگی روبرو شدن با انواع مسائل اجتماعی، تربیتی و ... را یاد بگیرند ودر کارزار دانش اندوزی و تربیت آموزی حضور داشته باشند.
,ساعدی دانش آموزان کامیارانی را از برترین ها در کردستان دانست وگفت: در تمام آزمون ها و مسابقات درسی محصلین این شهرستان در رتبه های برتر استانی و حتی کشوری قرار دارند و این نشان می دهد که استعدادها و ظرفیت های خاصی با آموزش صحیح و در اختیار نهادن امکانات شایسته می توانند بروز نمایند.
,در پایان این مراسم، زنگ دبیرستان فاطمه الزهرا به صورت نمادین از طرف "مسعود روحانی" فرماندار و ماموستا"توفیق قربانی" امام جمعه نواخته شد و بدین طریق ماه مهر با ورود دانش آموزان به کلاس های درس بوی کاغذ کاهی و تراشه مداد به خود گرفت.
,انتهای پیام/ف
]
ارسال دیدگاه