اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون فرماندار شهرستان سرپلذهاب:

هفته دفاع مقدس یادآور رشادت، پایمردی و از خود گذشتگی دلیرمردان ایران اسلامی است

هفته دفاع مقدس یادآور رشادت، پایمردی و از خود گذشتگی دلیرمردان ایران اسلامی است
معاون فرماندار شهرستان سرپلذهاب گفت: هفته دفاع مقدس یادآور رشادت، پایمردی و از خود گذشتگی دلیرمردان ایران اسلامی است که دفاع از ارزشهای دینی را به منصه ظهور گذاشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون فرماندار شهرستان سرپلذهاب درگفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز1404، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس گفت : هفته دفاع مقدس یادآور رشادت، پایمردی و از خود گذشتگی دلیرمردانی است که مقتدرانه با تمام وجود تحت رهبری معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) از تمامیت ارضی میهن اسلامی دفاع کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز1404,

 اردشیر حیدری درادامه افزود: رزمندگان اسلام با خلق حماسه های ایثار و شهادت و با ایمان راسخ خود باعث شدند ابهت پوچالی دشمن تا دندان مسلح درهم شکند و رژیم بعثی ازاهداف شوم و پلید خود ناکام ماند.

,

, ,

وی اذعان داشت : دلیر مردان 8 سال دفاع مقدس ، پایه های انقلاب اسلامی را برای همیشه تاریخ محکم و استوار و به دنیا ثابت نمودند که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر پایه دین مبین اسلام و قرآن بنا نهاده شده وخواست به حق ملت  شهید پرور در ایران می باشد.

,

حیدری درادامه تصریح کرد: درمقابل ظالمان وزورگویان تاریخ هرگز سرتسلیم فرود نمی آوریم و هر زمان که لازم باشد برای دفاع از آب و خاک و حقوق مسلم خود آماده و گوش به فرمان رهبر و ولی امر خود هستیم .

,

وی دفاع مقدس را دفاع حق علیه باطل و صف آرایی رزمندگان اسلام درمقابل کفر جهانی خواند و یاد آورشد : ایستادگی و پیروزی مملکت اسلامی درمقابل رژیم بعثی به مصداق آیه مبارکه « جاء الحق و زهق الباطل ان الا باطل کان زهوق » " حق همیشه پیروز ، و باطل نابود شدنی می باشد"  لذا با به ثمر نشستن خون پاک شهدا و جانفشانی رزمندگان و ایثارگران پیروز واقعی درجنگ نابرابر 8 ساله ، ملت و رزمندگان ایران اسلامی بود و این نشان ازعظمت و بزرگی کشورعزیزمان دارد.

,

 

,

انتهای پیام / ق 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه