به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از “آرمان کرمان”؛ حجتالاسلام ابوالقاسم قادری در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: همزمان با فرا رسیدن عید سعید قربان و در راستای اجرای نیات واقفان خیراندیش، از محل موقوفهی «آقا عبدالعلی» وموقوفه “رستم خان امیری”شهرستان کرمان، بیش از یک هزار کیلوگرم گوشت گرم قربانی در بین نیازمندان و مؤسسات خیریه،مددجویان کمیته امداد توزیع شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دا, “آرمان کرمان”,
وی افزود: موقوفه «آقا عبدالعلی»، شامل رقبات مسکونی و تجاری واقع در شهرکهای شهرداری و باهنر کرمان است که توسط واقف خیراندیش «آقا عبدالعلی» در حدود ۱۵۰ سال پیش با نیات مختلف و عامالمنفعه وقف شده است.
مسوول بازرسی اوقاف کرمان با اشاره به نیات این موقوفه افزود: این موقوفه، دارای نیات مختلف است که برگزاری مراسم عزاداری و سوگواری حضرت علی(علیهالسلام) و حضرت اباعبداللهالحسین(علیهالسلام)، توزیع افطاری در ایام ماه مبارک رمضان و تهیهی گوشت قربانی و توزیع آن در بین نیازمندان و فقرا، بخشی از نیات این موقوفهی ارزشمند است.
وی افزود: در ماه مبار ک رمضان امسال نیز از محل اجرای نیات این موقوفه، بیش از ۲۰ هزار وعده غذای گرم در بین روزهداران شهرستان کرمان توزیع شد
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه