حمید رسایی:

تعلل قوه قضائیه در محاکمه مهدی هاشمی باعث روحیه گرفتن فتنه گران شده است

تعلل قوه قضائیه در محاکمه مهدی هاشمی باعث روحیه گرفتن فتنه گران شده است
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: تعلل قوه قضائیه در محاکمه مهدی هاشمی باعث روحیه گرفتن فتنه گران شده است و امثال آقای خاتمی که در ایجاد فتنه نقش داشتند، خواهان حق خود از انتخابات 88 هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا حمید رسایی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار صبح توس مبنی بر محاکمه آقازداگانی همچون مهدی هاشمی گفت: اگر بنده ده بار نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی شوم، پیگیر دادگاه و محاکمه آقای مهدی هاشمی که در شکل گیری فتنه نقش داشت، هستم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا , صبح توس ,

 

,

عضو کمیسیون اصل نود خاطر نشان کرد: تعلل قوه قضائیه در محاکمه مهدی هاشمی باعث روحیه گرفتن فتنه گران شده است و امثال آقای خاتمی که در ایجاد فتنه نقش داشتند، خواهان حق خود از انتخابات ۸۸ هستند.

,

 

,

رسایی بیان کرد: افرادی که بعد از انتخابات ۸۸ نظام را به دروغ گویی و خوردن رای هایشان متهم می کردند، حال در روزنامه ها و رسانه های مجازی وابسته به خود، خواهان حق هستند و درمقابل چشم مردم مظلوم نمایی می کنند.

,

 

,

وی خاطر نشان کرد: انتخابات ۲۴ خرداد، تو دهنی محکمی به سران فتنه و کشورهای حامی این سران زد و بار دیگر عزت و قدرت ملت ایران را به جهانیان و رژیم صهیونیستی نشان داد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه