به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرویز آزادی امروز در گفت وگو با با خبرنگار عصر زنجان با اعلام این خبر اظهار کرد: افتتاح این فیلم با حضور تعدادی از مسئولان از جمله استاندار زنجان و ناصر مقدم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان ,وی در ادامه با اشاره به برنامه های جانبی اکران فیلم محمد رسول الله در زنجان گفت: همزمان با روز سینما برنامه های خاصی از جمله دکورجالب توجه شامل قرآن و شمع و نیز پوستر های فیلم در سالن تهیه شده بود.
,رئیس سینما بهمن زنجان با اشاره به اینکه 630 میلیون ریال فروش داشته است افزود: با وجود اینکه یک ماه از اکران فیلم میگذرد و با وجود آغاز فصل مدارس هنوز استقبال ویژهای برای دیدن این فیلم وجود دارد.
,آزادی با بیان اینکه روز 24 شهریور ماه یک هزار و 50 بلیت از این فیلم فروخته شد، افزود: این میزان فروش رکورد فروش بلیت در 10 سال گذشته را شکسته است.
,وی همچنین از ایجاد سانسهای ویژه برای ادارات خبر داد و گفت: تقریبا تا روز 17 مهر ماه بلیتهای این فیلم فروخته و رزرو شده است.
,رئیس سینما بهمن زنجان با بیان اینکه فیلم محمد رسولالله (ص) بزرگترین پروژه تاریخ سینمای ایران است گفت:این فیلم ساخته مجید مجیدی است که داستان آن از محاصره مسلمانان در شعب ابیطالب آغاز شده و به پیش از تولد پیامبر اسلام(ص) باز میگردد.
,انتهای پیام /
,]
ارسال دیدگاه