اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

دانش‌آموزان صاحب کارت هوشمند می‌شوند

دانش‌آموزان صاحب کارت هوشمند می‌شوند
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌ و پرورش از برنامه‌ریزی برای تهیه و تولید کارت هوشمند اطلاعات تحصیلی دانش‌آموزان در سطح کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس، عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌ و پرورش در نشست شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر اظهار داشت: تعلیم و تربیت، ساماندهی تجارب یادگیری‌هاست و در تعامل مستمر معلم و شاگرد اتفاق می‌افتد.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌ و پرورش، اول مهر و بازگشایی مدارس را موجب افزایش طراوت و باز شدن فضای عمومی جامعه عنوان کرد و افزود: پویایی جامعه در مهر ماه نشان از تأثیر مثبت تعلیم و تربیت در افزایش نشاط اجتماعی است.

وی تدوین برنامه عملیاتی سالانه را ناشی از برنامه محوری در مدیریت آموزش و پرورش برشمرد و تأکید کرد: آنچه بعد از تدوین برنامه ضرورت دارد ایجاد فرآیندی برای نظارت بر اجرای مطلوب برنامه است.

عمادی ضمن بیان اینکه نتایج امتحانات نهایی نشان دهنده عملکرد کل نظام آموزشی است، خاطرنشان کرد: با تمرکز بر این نتایج، می‌توان برنامه‌ریزی و شیوه‌های اصلاحی را مورد بررسی و استفاده قرار داد.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌ و پرورش دوره فعلی اجرای نظام جدید آموزشی را موجب تحت فشار قرار گرفتن نظام آموزش و پرورش از نظر محتوا و نیروی انسانی عنوان کرد و گفت: در سال تحصیلی ۹۷ـ۹۶ و با حذف پیش دانشگاهی، نظام جدید آموزشی به طور کامل استقرار خواهد یافت.

عمادی از تهیه و تولید کارت هوشمند دانش‌آموزی خبر داد و گفت: تمامی اطلاعات دانش‌آموزان از بدو تحصیل در دبستان تا پایان متوسطه در این سامانه تجمیع می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه