اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جشن فارغ التحصیلی41 نفر از دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان

جشن فارغ التحصیلی41 نفر از دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان
هفدهمین مراسم تحلیف و جشن دانش آموختگی 41 نفر از دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سنندج برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار کُرددانش؛ این مراسم با حضور رییس دانشگاه، معاونین، جمعی از مسئولان و اعضای هیئت علمی ، دانشجویان، دانش‌آموختگان و خانواده‌های آنان در تالار ابن‌سینا برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُرددانش, .,

دکتر طیب قدیمی رئیس دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان ضمن تبریک عید غدیر خم، تسلیت و طلب مغفرت برای حاجیان متوفی در حادثه منا، خطاب به دانش آموختگان اظهار داشت: امروز شاهد به ثمر نشستن تلاش های والدین، اعضای هیئت علمی، مربیان، پرسنل بیمارستان ها و خوابگاه ها و تمام افرادی هستیم که به نوعی بستر لازم را برای تحصیل و تهذیب شما دانشجویان عزیز فراهم نمودند که من از طرف شما از همه آنها تشکر و قدردانی می کنم.

, .,

قدیمی افزود: امروز با برگزاری مراسم تحلیف شاهد تعهد و پیمان فارغ التحصیلان در انجام امورات لازم برای ارتقاء و حفظ سلامتی در جامعه هستیم و بایستی از امروز به بعد ضمن ارائه خدمات سلامتی، تجارب و دانشتان را نیز افزایش دهید.

, .,

وی خطاب به دانشجویان گفت: در عصر حاضر با پیشرفت علم و فن آوری، رجوع به منابع علمی کاری آسان است ولی آنچه که حائز اهمیت است رعایت اخلاق حرفه ای است که باید در این زمینه تلاش کنید.

, .,

قدیمی یکی از مهمترین مسایل حرفه پزشکی را برقراری یک ارتباط خوب با بیمار و گرفتن شرح حال بیان کرد و گفت: باید اطلاعات کافی در مورد بیماری با حفظ اسرار پزشکی جهت انتخاب درمان مناسب انتخاب شود.

, .,

رئیس دانشگاه تاکید کرد: وارد شدن به مرحله آزمایشات پاراکلینیکی قبل از گرفتن شرح حال از بیمار یکی از بدترین روشهای طبابت است.

, .,

وی تصریح کرد: افتخار می کنم که اکثر مسئولین و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی کردستان از دانشجویان همین دانشگاه بوده اند.

, .,

 

,

در پایان این مراسم سوگند نامه پزشکی  توسط دانش آموختگان قرائت شد و پزشکان جوان سوگند یاد کردند که با رعایت اصول و موازین پزشکی به همنوعانشان صادقانه خدمت نمایند.

, .]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه