اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون صنایع و معادن:

مردم ایران رفتار سخت و خشنی با رژیم آل سعود خواهند داشت/حقوق زوار خود را از عربستان خواهیم گرفت

مردم ایران رفتار سخت و خشنی با رژیم آل سعود خواهند داشت/حقوق زوار خود را از عربستان خواهیم گرفت
عضو کمیسیون صنایع ومعادن در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر رژیم آل سعود رفتارشان را اصلاح نکنند با بر خورد خشن و سخت مردم نظام جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهند شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادر قاضی پور در گفتگوی اختصاصی با "پایگاه خبری تحلیلی کارگران کرمان" در رابطه با  منویات مقام معظم رهبری درجمع دانش آموختگان نیروی افسری گفت : لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین دیگری است.
عضو کمیسیون صنایع ومعادن در مجلس شورای اسلامی  افزود :در این مقطع حساس زمانی که نظام مقدس جمهوری اسلامی سعی دارد تا در کنار کشورهای اسلامی به سلامت کامل زندگی کند اما کشور جنایتکار و متجاوز سعودی مشکلا ت عدیده ای را بر کل مسلمین جهان مانند مردم یمن ، سوریه ،عراق و در این اواخر زوار بیت الله الحرام به وجود می آورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی کارگران کرمان,
,


وی در ادامه به منویات رهبرانقلاب اشاره کرد و تصریح داشت : اگر رژیم آل سعود رفتارشان را اصلاح نکنند با بر خورد خشن و سخت  مردم  نظام جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهند شد.
قاضی پور اذعان کرد :  ماهم اعلام می کنیم که سربازامام خامنه ای هستیم جان بر کف دست داریم وآماده ایم که  ایشان فرمان دهند تا جان در طبق اخلاص تقدیم نظام کنیم.

,
,
,


وی در ادامه به منویات رهبرانقلاب اشاره کرد و تصریح داشت : اگر رژیم آل سعود رفتارشان را اصلاح نکنند با بر خورد خشن و سخت  مردم  نظام جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهند شد.  ابراز کرد : مردم شریف ایران زمین گوش به فرمان رهبری هستند و  فرامین رهبری را به نحو احسن به حد صیانت ازدین ، مسلمین عزیز ودر جهت عزت و عظمت ایران اسلامی را اجرا خواهد کرد.

,
,


وی در پایان خاطر نشان کرد : دراین مسیر اگر مشکلی رخ دهد یقینا مردم ایران اسلامی مانند هشت سال دفاع مقدس که همه وضیفتن سرباز رهبری بوده ایم لذا آماده نبرد با رژیم آل سعود در کشور عربستان هستیم تا حق وحقوق زوار عزیز خود را از این رژیم پست وخائن را بگیریم.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه