اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

لیگ تکواندو بدون هیچ نقل و انتقالی!

لیگ تکواندو بدون هیچ نقل و انتقالی!
رییس سازمان لیگ فدراسیون تکواندو گفت: در حالی که 8 روز از زمان نقل و انتقالات در لیگ برتر تکواندو می‌گذرد، هنوز هیچ انتقالی صورت نگرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامحمد کرمی، در مورد فصل نقل و انتقالات لیگ برتر اظهار کرد: هفته پایانی دور رفت رقابت‌های لیگ برتر دوشنبه نهم دی برگزار شد و تیم‌ها بعد از آن فرصت داشتند تا اگر مایل باشند بازیکنان جدیدی را به خدمت بگیرند. این زمان تا 25 دی‌ماه وجود دارد که تیم‌های متقاضی هماهنگی‌های لازم را انجام دهند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, حمد کرمی، در مورد فصل نقل و انتقالات لیگ برتر اظهار کرد: هفته پایانی دور رفت رقابت‌های لیگ برتر دوشنبه نهم دی برگزار شد و تیم‌ها بعد از آن فرصت داشتند تا اگر مایل باشند بازیکنان جدیدی را به خدمت بگیرند. این زمان تا 25 دی‌ماه وجود دارد که تیم‌های متقاضی هماهنگی‌های لازم را انجام دهند.,
 
,
وی در پاسخ به این سوال که آیا در این زمان نقل و انتقالی صورت گرفته است، گفت: هم‌اکنون 8 روز از این زمان سپری شده است ولی تا به حال هیچ باشگاهی برای نقل و انتقال بازیکنانش اقدام نکرده است. تنها دو باشگاه اقداماتی را انجام دادند که آن هم مربوط به جابه‌جایی بازیکنانشان است. افشین ساکت و میثم باقری دو تکواندوکاری هستند که در قالب تیم‌های دانشگاه آزاد و شرکت ملی‌حفاری حضور داشتند و قرار است پس از هماهنگی‌های لازم، جایشان را با هم عوض کنند.
,
 
,
کرمی در مورد شیوه نقل و انتقال بازیکنان افزود: وقتی باشگاهی بخواهد نقل و انتقالی در این زمان داشته باشد باید از طریق سایت فدراسیون اقدام کند یعنی درخواست آنها در سایت ثبت می‌شود و چنانچه این انتقال مشکل قانونی نداشته و از نظر سازمان لیگ هم مانعی در راه انتقال نباشد، ما اجازه انتقال را در سایت فدراسیون می‌دهیم و بعد از آن این انتقال صورت می‌گیرد.
,
 
,
رییس سازمان لیگ فدراسیون تکواندو در مورد شروع دور برگشت لیگ برتر تکواندو گفت: این رقابت‌ها طبق برنامه 29 دی آغاز می‌شود که تا به حال تیم‌های ورامین، خوزستان و البرز برای میزبانی دور برگشت اعلام آمادگی کرده‌اند، اما هنوز میزبان را مشخص نکرده‌ایم.
,
 
,
وی در مورد اعتراضاتی که در هفته پایانی دور رفت نسبت به قضاوت‌های لیگ برتر وجود داشت، اظهار کرد: امسال لیگ ما در سطح بسیار خوبی برگزار شد و کمترین تنش‌ها را داشتیم. البته باید قبول کرد که اشتباهات داوری و اشتباهات مربیان اجتناب‌ناپذیر است، تمام تلاش ما این است که بتوانیم مسابقاتمان را با عدالت کامل برگزار کنیم و همه به حق‌شان برسند.
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه