اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

افتتاحیه دومین کنفرانس دانشجویی شیمی ایران در دانشگاه گیلان

ارایه ۱۹مقاله به صورت شفاهی و ۳۶۷ مقاله به صورت پوستر در مدت برگزاری کنفرانس شیمی

ارایه ۱۹مقاله به صورت شفاهی و ۳۶۷ مقاله به صورت پوستر در مدت برگزاری کنفرانس شیمی
رییس دومین کنفرانس ملی دانشجویی شیمی ایران گفت: آشنایی دانشجویان با نتایج تحقیقات در دانشگاههای مختلف، ایجاد شور و نشاط در جامعه دانشجویی، ارتقاء سطح علمی و فکری پژوهشگران کشور و ایجاد محیط مناسب برای برقراری ارتباطات علمی و تبادل افکار از اهداف برگزاری این کنفرانس است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیک دانشجو  رییس دومین کنفرانس ملی دانشجویی شیمی ایران گفت: آشنایی دانشجویان با نتایج تحقیقات در دانشگاههای مختلف، ایجاد شور و نشاط در جامعه دانشجویی، ارتقاء سطح علمی و فکری پژوهشگران کشور و ایجاد محیط مناسب برای برقراری ارتباطات علمی و تبادل افکار از اهداف برگزاری این کنفرانس است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو  ,

دکتر فرهاد شیرینی افزود: ۵۲۶ مقاله با موضوعات مرتبط با علم شیمی دبیرخانه کنفرانس ارسال شده که پس از داوری ، ۱۹ مقاله به صورت شفاهی و ۳۶۷ مقاله نیز به صورت پوستر در مدت برگزاری کنفرانس ارایه می شود.
وی برپایی اولین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی شیمی ایران را از دیگر برنامه های این کنفرانس عنوان و یادآور شد: در این نمایشگاه توانمندی های دانشجویان در رابطه با شیمی در دانشکده علوم پایه دانشگاه گیلان به نمایش گذاشته شده است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گیلان همچنین در مراسم افتتاحیه این کنفرانس گفت: بیش از ۱۷ هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی شامل کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه گیلان در ۹ دانشکده ، یک پردیس دانشگاهی، دو مرکز پژوهش و یک مرکز آموزش های مجازی تحصیل می کنند.
وی با بیان این که ایجاد دانشکده های مکانیک، مدیریت و حسابداری، گردشگری فومن و فناوری های نوین نیز در دست است، یادآور شد: دانشکده شیمی در شورای گسترش نیز به تصویب رسیده که عملیاتی می شود.
رییس دومین کنفرانس ملی دانشجویی شیمی ایران دانشکده علوم پایه را یکی از دانشکده های دانشگاه گیلان نام برد و بیان داشت: این دانشکده دارای سه گروه آموزشی فیزیک، زیست شناسی و شیمی است.
وی با بیان این که گروه شیمی دانشکده علوم پایه به عنوان یکی از پرافتخارترین گروه آموزشی دانشگاه گیلان است، تصریح کرد: این گروه آموزشی دارای ۳۰ عضو هیات علمی در رده های استاد تمام، دانشیار و استادیار است.
دکتر شیرینی یادآور شد: گروه آموزشی شیمی دانشکده علوم پایه دانشگاه گیلان دارای دانشجویانی توانمند، علاقمند و دارای انرژی است.
چهره شاخص بین المللی پروفسور پیتر ولهارد استاد دانشگاه برکلی کالیفرنیا آمریکا و اساتید برجسته ایرانی از جمله شرکت کنندگان در این کنفرانس هستند.
در مراسم افتتاحیه کنفرانس یاد شده، محمدعلی زلفی گل دبیر و نایب رییس انجمن شیمی ایران حضور داشت که به سخنرانی در ارتباط با وضعیت علمی ایران در مقایسه با کشورهای اروپایی پرداخت.
دومین کنفرانس ملی دانشجویی ایران و اولین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی شیمی ایران تا ۱۶ مهر در دانشگاه گیلان ادامه دارد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه