به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از زرین خبر، اکبر مصور در همایش توسعه آبیاری های نوین که با حضور جمعی از کشاورزان برگزار شد، با بیان اینکه باید برای احیای دریاچه ارومیه آب مصرفی را مدیریت و در مصرف آن صرفه جویی کنیم، اظهار کرد: متاسفانه اکنون از 60هزار هکتار اراضی کشاورزی میاندوآب، 20هزار هکتار به دلیل واقع شدن در حاشیه دریاچه ارومیه غیرقابل کشت است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,رئیس امورآب میاندوآب با تاکید بر جلوگیری از برداشت غیرمجاز آب، افزود: 15 اکیپ بر امر برداشت غیرمجاز آب در روستاها نظارت دارند.
,وی با بیان اینکه باید تا پنج سال آینده میزان آب مصرفی در بخش کشاورزی 40 درصد کاهش یابد، گفت: با توسعه روش های نوین آبیاری می توان سالانه هشت درصد در آبیاری و مصرف آب صرفه جویی کرد تا قدم مناسبی برای احیای دریاچه ارومیه برداشته شود.
,مصور با تاکید بر اینکه باید بحث کمبود و مدیریت مصرف آب را جدی بگیریم، تصریح کرد: تغییر الگوی کشت از سنتی به مدرن یک ضرورت است که لازم است کشاورزان و مردم همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.
,رئیس امورآب میاندوآب کشت محصولات با نیاز کم آبی و جایگزین کردن آنها با محصولات با نیازآبی بالا از جمله چغندر قند را از جمله راهکارها عنوان کرد.
,لزوم مدیریت و کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی
,مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب هم در این همایش با تاکید بر لزوم مدیریت و کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی گفت: با بحران کمبود آب مواجه هستیم و باید با مدیریت صحیح و استفاده از روش های نوین آبیاری با این معضل مقابله کنیم.
,علی دیانتی اظهار کرد: با استفاده از روش های نوین آبیاری به جای روش های سنتی می توان، هم مصرف آب را کاهش داد و هم بهره وری و میزان تولید محصولات کشاورزی را با بهره گیری از روش های علمی افزایش داد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه