logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

لاریجانی در دیدار با آیت‌الله مظاهری مطرح کرد؛

مجلس به دنبال آن است که با همدلی، موضوع هسته‌ای به یک چالش برای کشور تبدیل نشود

مجلس به دنبال آن است که با همدلی، موضوع هسته‌ای به یک چالش برای کشور تبدیل نشود
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که مجلس «برجام» را برای حفظ و صیانت از حقوق ملت ایران ‌‌‌‌‌دقیق بررسی می‌کند، گفت: بحث‌های مربوط به برجام، مسیر خود را در مجلس شورای اسلامی طی می‌‌کند‌.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب‌نیوز، به نقل از دفتر آیت‌الله مظاهری،‌ علی لاریجانی‌ رئیس مجلس شورای اسلامی به همراه رسول زرگرپور؛ استاندار اصفهان با رئیس حوزه علمیه اصفهان دیدار کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب‌نیوز,

‌رئیس مجلس شورای اسلامی در این دیدار با تشکر از توجهات همیشگی آیت‌الله‌ حسین مظاهری، ضمن تحلیل اوضاع داخلی و منطقه‌ای، مهم‌ترین مسئلهٔ کنونی کشور را موضوع اقتصاد و ضرورت رسیدگی سنجیده و همت همهٔ اجزاء نظام برای ایجاد رونق اقتصادی و برون‌رفت از رکود اقتصادی دانست و افزود: در این راستا مجلس برای تسهیل فضای کسب و کار و برداشتن موانع رونق اقتصادی، قانونی را به تصویب رسانید، ولی به هر صورت، تحقق رونق اقتصادی به همت و عزم همه‌جانبه و آرامش فضای کشور نیاز دارد تا در نتیجه تولیدکنندگان و صنعت‌گران، احساس ریسک بالایی در عرصهٔ سرمایه‌گذاری نداشته باشند.

,

رئیس مجلس شورای اسلامی موضوع هسته‌ای و برجام را نیز مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: بحث‌های مربوط به برجام، مسیر خود را در مجلس شورای اسلامی طی می‌کند و بنا‌ست که ‌دستاوردهای مثبت مذاکرات حفظ ‌ و هم با توجه به معادلات صحنه بین‌المللی، از حقوق ملت و مصالح عالیه نظام، به صورت دقیق، صیانت شود.

,

وی ‌اضافه کرد: بر این اساس به دنبال آن هستیم که با حفظ فضای وفاق و همدلی و رعایت جهات کارشناسی، موضوع هسته‌ای به یک چالش برای کشور تبدیل نشود.

,

لاریجانی در پایان با اشاره به رفتارهای تند برخی کشورهای منطقه تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران مسیر ثابت و روشنی را برای ایجاد ثبات در منطقه پیگیری کرده‌ تا جایی که غربی‌ها نیز به این مطلب اعتراف می‌کنند.

,

‌آیت‌الله‌ حسین مظاهری نیز در این دیدار با تکریم شخصیت رئیس مجلس و تدابیر وی در ادارهٔ مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اکنون شرایط کشور در ابعاد گوناگون داخلی و بین‌المللی حساس و با اهمیت است و باید از همه علاقه‌مندان به اسلام و انقلاب، با درایت و همدلی و عزم جدی برای حل مشکلات استفاده شود تا از این شرایط عبور کنیم.

,

رئیس حوزه علمیه اصفهان همچنین برای توفیقات هرچه بیشتر رئیس مجلس شورای اسلامی در خدمت به اسلام و انقلاب دعا کرد‌.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه