اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم تبریز در مجلس

دقت در بررسی برجام نباید فدای سرعت شود/بهتر بود طرح ارائه شده براساس مفاد گزارش کمیسیون برجام تنظیم گردد/خلاهای سرنوشت ساز و تعهد آور طرح باید پر شود

دقت در بررسی برجام نباید فدای سرعت شود/بهتر بود طرح ارائه شده براساس مفاد گزارش کمیسیون برجام تنظیم گردد/خلاهای سرنوشت ساز و تعهد آور طرح باید پر شود
نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این زمان که طرح، به کمیسیون های مربوطه ارجاع شده است، باید نقاط حساس و تعهد آور و سرنوشت ساز برجام، به صورت موشکافانه بررسی شده و مولفه های تامین کننده ی منافع ملی در آن گنجانده و خلا های حیاتی این طرح پر شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح دو فوریتی اقدام متناسب و متقابل جمهوری اسلامی در اجرای برجام و اختلافات داخلی کمیسیون ویژه برجام به خبرنگار آناج گفت: از همان اول سه طیف در مجلس دیدگاههای مختلفی در باره ی نحوه ی برخورد با نتیجه ی میئله ی هسته ای داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی افزود: عده ای در نظر داشتند که این پرونده در حد شورایعالی امنیت ملی بررسی شود. عده ی دیگر معتقد بودند که نتیجه ی کار هیئت مذاکره کننده اجرائی شود و عده ی سوم هم بر این اعتقاد بودند که براساس توصیه ی رهبری و قانو اساسی، این پرونده در مجلس شورای اسلامی هم بررسی و نتیجه گیری شود.

,

سعیدی اظهار داشت: در نهایت با تصمیم گیری دو فراکسیون اصلی مجلس، این پرونده در قالب کمیسیون ویژه برجام بررسی و گزارش کار آن به صحن علنی ارائه شد.

,

نماینده مردم تبریز خاطرنشان کرد: با توجه به ضیق وقت و اینکه دولت لایحه ای در این خصوص ارائه نکرده بود، برای تصمیم گیری نهایی این پرونده، باید طرحی از سوی مجلس ارائه می شد.

,

وی افزود: بر این اساس طرح دو فوریتی اقدام متناسب و متقابل جمهوری اسلامی در اجرای برجام با رویکرد کلیات ارائه شد، این درحالی است که بدلیل سرنوشت ساز بودن و گره خوردن سرنوشت کشور با برجام، دو فوریت آن اقدام عاقلانه ای نبود. ما نباید دقت را در این زمینه فدای سرعت کنیم.

,

این نماینده ی مجلس در ادامه تاکید کرد: طرح مذکور بهتر بود براساس بررسی و گزارش کمیسیون ویژه برجام ارائه می شد زیرا که طرح فعلی، تنها کلیات اساسی را مطرح کرده است.

,

وی در پایان اظهار داشت: در این زمان که طرح، به کمیسیون های مربوطه ارجاع شده است، باید نقاط حساس و تعهد آور و سرنوشت ساز برجام، به صورت موشکافانه بررسی شده و مولفه های تامین کننده ی منافع ملی در آن گنجانده و خلا های حیاتی این طرح پر شود.

,

انتهای خبر/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه