logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس:

برخی بدنبال قبح زدایی از شعار استکبار سیتزی هستند/ از دست دادن ظریف با اوباما نمی توان به سادگی گذشت

برخی بدنبال قبح زدایی از شعار استکبار سیتزی هستند/ از دست دادن ظریف با اوباما نمی توان به سادگی گذشت
سخنگو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برخی افراد بدنبال قبح زدایی از شعار استکبار سیتزی هستند، گفت: برخی افراد منفعتشان با آمریکایی ها گره خورده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسن آصفری، دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی تهران نیوز با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در جمع فرماندهان نیروی دریایی سپاه مبنی بر اینکه مذاکره با آمریکا ممنوع است، گفت: عده ای در داخل کشور به توانمندی جوانان ایرانی اعتقاد ندارند و نگاهشان به بیرون است.
وی با بیان اینکه ۲ گروه در رابطه با مذاکره با آمریکا نگاه مثبت دارند، اظهار کرد: گروه نخست منافعشان با آمریکایی ها قرار دارد و گروه دیگر از روی نادانی و نفهمی بدنبال مذاکره هستند.
آصفری ضمن تاکید براینکه برخی اعتقاد دارند حل مشکل داخلی کشور در گرو مذاکره با آمریکا است، ادامه داد: مطمئن باشید آمریکایی ها اگرمنافعشان در داخل کشورمان نباشد علاقه ای برای مذاکره ندارند ولی چون می دانند قدرت نرم ایران در منطقه وجود دارد می خواهند با نفوذ به کشور این مهم را از بین ببرند.
دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: آمریکایی ها در ابعاد اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و غیره بدنبال نفوذ به کشور هستند.
وی با انتقاد از برخی افراد که بدنبال قبح زدایی از استکبار سیتزی هستند، تصریح کرد: جایگاه خوب کشورمان در منطقه بدلیل استکبارستیزی است و نباید این امر تضعیف شود.
آصفری تاکید کرد: اتفاقاتی نظیر دست دادن وزیر امور خارجه در نیویورک با رئیس جمهور آمریکا و غیره از جمله مسائلی است که نمی توان به سادگی از آن گذشت و پشت پرده این دست دادن ها مهم است.
دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تایکد براینکه سیاست های کلان کشورمان را رهبر انقلاب تبیین می کنند و وقتی مذاکره را ممنوع می کنند کسی نباید به خود اجازه دهد جلوتر از ایشان تصمیم گیری کند، خاطرنشان کرد: اگر قراره به مذاکره و رابطه با آمریکا باشد اول باید تکلیف پولهای بلوکه شده، تحریم ها، برگردان منافقین به لیست تروریستها و صدها جنایات آمریکایی ها مشخص شود زیرا آنها هنوز از تخلفات و دشمنی های خود دست برنداشته اند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار پارلمانی تهران نیوز ,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه