به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زنگ خبر، کمال اکبریان فرماندار شهرستان بن در جمع مدیران، مسولین و فرهنگیان سراسر استان در محل تالار فرهنگیان بن گفت : آموزش و پرورش به عنوان دستگاهی که تربیت و تعالیم آینده سازان کشور را در اختیار دارد باید به سمت اخلاق مداری، مسولیت پذیری و مشارکت جو بودن دانش آموزان گام بردارد.
اکبریان افزود: استفاده از تجربه کشورهای موفق در آموزش و پرورش و بومی سازی این تجربه ها می تواند موثر و کار ساز باشد.
وی تصریح کرد : برای نیل به اهداف آموزش و پرورش انجام پیش شرط هایی از جمله رفع دغدغه معیشت و مباحث مالی فرهنگیان امری ضروری است.
فرماندار بن خاطر نشان کرد: هرگونه تخصیص اعتبار به آموزش و پرورش نه تنها هزینه محسوب نمی شود بلکه یک سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت محسوب می شود .
به گزارش خبرنگار زنگ خبر، در این جلسه مدیرکل آموزش متوسطه دوره اول وزارت آموزش و پرورش ، معاونین اداره کل آموزش و پرورش و جمعی از مدیران و معاونین مناطق آموزش و پرورش استان حضور داشتند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه