اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انتقاد امام جمعه استهبان از تهاجم به حجاب در فضای مجازی در استهبان

انتقاد امام جمعه استهبان از تهاجم به حجاب در فضای مجازی در استهبان
حجت الاسلام و المسلمین خاوری نماینده ولی فقیه و امام جمعه استهبان نسبت تهاجم گسترده نسبته به مسئله حجاب شهرستان استهبان در شبکه های مجازی به شدت انتقاد کردند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سراج استهبان؛ حجت الاسلام خاوری نماینده ولی فقیه و امام جمعه استهبان با بیان اینکه هفته اول محرم به نام هفته امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده است افزود: در هفته های گذشته در استهبان که با عناوینی همچون شهرستان قرآنی، نجف کوچک،شهر امام زمان (عج)، شهر حجاب زهرا (س) شهره است، تهاجم گسترده ای نسبت به چادر و مسئله حجاب در شبکه های مجازی صورت گرفت، اما متاسفانه متدینین در این خصوص کاری انجام ندادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراج استهبان,

وی ادامه داد: از متدینینی گلایه مند هستم که در مقابل تعداد افرادی که ما نمیگوییم نیت بدی دارند اما بی اطلاع هستند و با این بی اطلاعی و بی خبری خودشان فکر می کنند حرف حساب میزنند، جوابگوی آنها نباشند.

,

نماینده ولی فقیه در استهبان ادامه داد: من آنها را متهم نمی کنم که دانسته مطالبی را نوشته اند و متهم نمی کنم که میدانند که آب به آسیاب دشمن میریزند و متهم نمیکنم که دانسته ابزار بی بند و باری در شهرستان می شوند، خوب آنها نمی دانند، کسانی که میدانند چرا آنها را روشن نمیکنند و موضع گیری بجا و آگاهانه و عالمانه صورت نمی گیرد.

,

وی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر باید گسترده و فراگیر باشد و این مسئله فقط مربوط به حجاب نیست گر چه مسئله حجاب مسئله نصف دین انسان است و در همه زمینه ها باید امر به معروف و نهی از منکر باشد.

,

وی در پایان با بیان اینکه از مسئولین دانشگاه دولتی و پیرا پزشکی میخواهم نسبت به وظایفشان حساس باشند تصریح کرد: مسئولین دانشگاه  وظیفه دارند امنیت اخلاقی در سطح دانشگاه و به دنبال آن در سطح شهرستان تامین نمایند و اگر نمیتوانند رسما اعلام کرده و از کار خود کناره گیری کنند ما دانشگاه های دیگری در سطح شهر داریم که میتوانید آنها را الگوی خود قرار دهید.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه