اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در گردهمایی هیئات‌های مذهبی شهر اصفهان اعلام شد؛

طنین «لبیک یا حسین» در ۷۰ بقعه شاخص استان/ اجرای طرح بصیرت عاشورایی در بقاع شاخص استان

طنین «لبیک یا حسین» در ۷۰ بقعه شاخص استان/ اجرای طرح بصیرت عاشورایی در بقاع شاخص استان
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان از برگزاری تجمع بزرگ هیأت های مذهبی استان با عنوان «لبیک یا حسین(ع)» در ۷۰ بقعه شاخص عصر روز نخست محرم همزمان با سراسر کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در گردهمایی هیئات‌های مذهبی شهر اصفهان افزود: امروز بیش از گذشته نیازمند بصیرت افزایی و مقابله با اهداف دشمن در جنگ نرم هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

حجت‌الاسلام حسن امیری با اشاره به برنامه‌ریزی دشمن برای کم ارزش جلوه دادن مفاهیم والایی عاشورا و تکیه بر شور عاشورایی به جایی شعور عاشورایی بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری شاهد افزایش حرکت‌های ضد شیعی و تحرکات دشمن در افزایش اختلافات شیعه و سنی هستیم لذا عزادارن حسینی و به ویژه مسولان هیئات مذهبی باید بیش از گذشته باید در برگزاری مراسمات عزاداری‌های خود توجه کنند.

,

وی در ادامه با اشاره به آغاز به کار قرارگاه سیدالشهدا(ع) همزمان با ماه محرم گفت: وظیفه اصلی این قرارگاه اجرای طرح بصیرت عاشورایی در راستای استفاده بهینه از ظرفیت‌های معنوی امامزادگان است.

,

حجت الاسلام امیری اضافه کرد: اجرای صحیح امینانه نیات واقفانی است که موقوفات خود را با نیت برگزاری مراسمات عزاداری سیدالشهدا(ع) و اطعام عزاداران مجالس محرم ثبت کرده‌اند یکی دیگر از بخش‌های طرح بصیرت عاشورایی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان است که در این نیازمند همراهی هیئات مذهبی هستیم.
حجت الاسلام امینی افزود: اجرای امینانه نیات این واقفان در طرح بصیرت عاشورایی نیازمند انسجام و هماهنگی بین بخشی بوده و برگزاری درست آن منجر به تبلیغ عملی فرهنگ وقف و ترویج بیش از پیش این سنت حسنه در بین مردم می شود.

,
,

وی اعزام روحانیان مبلغ به امامزاده های شهرستان‌ها و مناطق مختلف استان، برگزاری نشست‌های بصیرت عاشورایی، مداحی، سخنرانی، اقامه نماز جماعت، برپایی خیمه‌های معرفت و ایستگاه‌های کودک و نوجوان، پاسخگویی به سؤالات شرعی و غیره را از جمله برنامه‌هایی اعلام کرد که در قالب طرح بصیرت عاشورایی همزمان با ماه محرم در امامزاده‌های شاخص استان برگزار می‌شود.

,

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان برپایی تجمع «لبیک یا حسین» در روز اول محرم، برگزاری تجمع شیرخوارگان حسینی در روز دوم محرم، تجمع «احلی من العسل» نوجوانان متوسل به حضرت قاسم بن الحسن(ع) در روز ششم محرم و برگزاری تجمع رهروان زینبی با شرکت بانوان عاشورایی در روز دوازدهم محرم را از دیگر برنامه‌های نهاد اوقاف و امور خیریه استان اصفهان دانست که در قالب طرح بصیرت عاشورایی اجرا خواهد شد.
وی افزود: تجمع بزرگ هیأت های مذهبی استان با عنوان «لبیک یا حسین(ع)» در ۷۰ بقعه شاخص عصر روز نخست محرم همزمان با سراسر کشور برگزار می‌شود.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه