اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه؛

دشمن به دنبال فراز و نشیب و تزلزل در مواضع و تصمیم گیری های جامعه اسلامی است/ اگر همه در محور ولایت باشند، جامعه از هر آسیبی مصون می ماند

دشمن به دنبال فراز و نشیب و تزلزل در مواضع و تصمیم گیری های جامعه اسلامی است/ اگر همه در محور ولایت باشند، جامعه از هر آسیبی مصون می ماند
فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه گفت: پس از اینکه ترفندها و توطئه های مختلف دشمنان نظام اسلامی به نتیجه نرسیده، امروز آنها به شدت به دنبال تزلزل و فراز و نشیب در مواضع و تصمیم گیری های جامعه اسلامی ایران هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تابان تربت، سرهنگ پاسدار فرضعلی گرایلی پیش از ظهر امروز در جمع نخبگان و فرهیختگان شهرستان تربت حیدریه افزود: امروز در شرایطی قرار گرفتیم که در 5 سال پیش چنین شرایطی بر کشور حاکم نبود و بلاخره دشمن به این نتیجه رسیده که حیاتش در مرگ و فروپاشی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گره خورده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,

وی اظهار کرد: دشمن پس از سالها ترفند و توطئه در عرصه های مختلف، به دنبال نفوذ در مراکز تصمیم گیری و تصمیم سازی و فراز و نشیب و تزلزل در مواضع جامعه اسلامی است تا بتواند به اهداف و آرزوهای شوم خود نزدیک شود، لذا تا زمانی که مردم و مسئولین در محور ولایت حرکت کنند، جامعه از هر آسیبی مصون می ماند.

,

گرایلی تاکید کرد: واقعه ای که روز عاشورا در کربلا بوقوع پیوست برای این بود که نخبگان جامعه در موضع تصمیم گیری دچار تزلزل و تشکیک شده و در آرمانهای و ارزشهای اسلامی ثابت قدم نبودند و در نهایت نتیجه ظاهری آن بالا رفتن سر حسین بن علی علیه السلام بر نی بود.

,

فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه تصریح کرد: اگر نخبگان و فرهیختگان جامعه در قبال نظام و انقلاب احساس مسئولیت کنند و عقبه فکری مستحکم، استدلال قوی و بصیرت داشته باشند دیگر شاهد حداقل فراز و نشیب ها در جامعه اسلامی خواهیم بود.

,

وی ویژگی منحصر به فرد نخبگان شهرستان در مجمع عالی بسیج را مطالبه گری و دغدغه های رهبری نظام دانست و افزود:نخبگان و فرهیختگان شهرستان در حوزه های تخصصی و با همفکری و تعامل ، به هر اندازه که می توانند در تحقق عدالت اجتماعی و توسعه و پیشرفت انقلاب گامهای موثری بردارند.

,

فرمانده ناحیه بسیج تربت حیدریه تاکید کرد: ظرفیت ها و پتانسیل های فراوانی در شهرستان وجود دارد که مغفول مانده و نخبگان و فرهیختگان ضمن تبیین و احیای آن نقش موثری در پیشرفت شهرستان خواهند داشت.

,

انتهای پیام/ج

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه