logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در جلسه هماهنگی برنامه‌های ایام محرم مطرح شد

ممنوعیت استفاده از علامت عزاداری، پرچم و آلات موسیقی توسط هیئات مذهبی

ممنوعیت استفاده از علامت عزاداری، پرچم و آلات موسیقی توسط هیئات مذهبی
در جلسه هماهنگی برنامه‌های ایام محرم از هیات‌های مذهبی خواسته شد از حمل علامت عزاداری، پرچم و آلات موسیقی در این مراسم خودداری کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سرویس اجتماعی صبح قزوین ، سید علی موسوی، فرماندار قزوین در جلسه هماهنگی برگزاری مراسم عزاداری روز تاسوعای حسینی در قزوین اظهار کرد: ایام ماه محرم همواره برای مسلمانان برکات بسیاری داشته است و مداحان و سخنرانان می‌توانند اهداف قیام امام حسین(ع) را برای مردم بیان کنند و بر لزوم الگو گرفتن از آموزه‌‏های نهضت حسینی در جهت اعتلای فرهنگ عمومی جامعه تاکید داشته باشند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین ,

وی با اشاره به توطئه استکبار جهانی در جهت ایجاد تفرقه در بین مسلمانان ابراز کرد: امروز استکبار جهانی با تبلیغات رسانه‌ای سعی دارد با شبهه افکنی در بین مسلمانان تفرقه ایجاد کند. 
فرماندار قزوین ادامه داد: در ایام عزاداری ماه محرم همه مردم به ویژه سخنرانان و متولیان هیات‌های مذهبی وظیفه دارند با حفظ شوونات دینی در برپایی مراسم عزاداری سنتی مبتنی بر فرهنگ شیعی، از خرافات و بدعت‌‎های ناصواب پرهیز نموده تا توطئه دشمنان خنثی شود. 
وی خواستار پیش بینی تمهیدات لازم به منظور اقامه باشکوه نماز ظهر تاسوعا شد و گفت: اصلاح دین و امر به معروف و نهی از منکر از جمله اهداف قیام امام حسین بوده است به طوری که حتی در سخت‌ترین شرایط، آن حضرت با اقامه نماز بر عمل به دستورات الهی و قدم نهادن در این راه تاکید داشتند. 
در این جلسه که با حضور دستگاه‌های اجرایی متولی برگزاری مراسم عزاداری تاسوعای حسینی در فرمانداری قزوین برگزار شد، ضمن تاکید بر لزوم پیش بینی تمهیدات ترافیکی و انتظامی در محل برگزاری مراسم، از هیات‌های مذهبی خواسته شد؛ از حمل علامت عزاداری، پرچم و آلات موسیقی در این مراسم خودداری کنند. 
برپایی ایستگاه‌های صلواتی و هماهنگی پخش زنده این مراسم از شبکه‌های سراسری از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت. 
انتهای پیام/پ

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه