اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در پی سفر هیئت دولت به استان مازندران؛

تهدید خبرنگاران مازندرانی توسط خانم همراه رئیس جمهور/از مرزبندی برای پرسش تا قرعه‌کشی شبهه‌انگیز و ناعادلانه

تهدید خبرنگاران مازندرانی توسط خانم همراه رئیس جمهور/از مرزبندی برای پرسش تا قرعه‌کشی شبهه‌انگیز و ناعادلانه
این خانم قبل از حضور رئیس جمهور به خبرنگاران تذکر داد تنها افرادی که برای پرسش از رئیس جمهور انتخاب شدند حق سوال دارند و اگر فرد دیگری بدون هماهنگی بخواهند در بین صحبت‌ها اظهار نظر کنند با واکنش تیم حفاظت مواجه می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، رئیس جمهور روز دوشنبه 20 مهر ماه میهمان مردم مازندران بود، دیدار مردمی در ورزشگاه متقی ساری، نشست با نخبگان، همایش سرمایه‌گذاران و جلسه شورای اداری از برنامه‌های این سفر 12 ساعته بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,

پس از جلسه شورای اداری نوبت به کنفرانس خبری رسید، خبرگزاری‌ها و نشریات مختلف استان در نشست خبری حضور داشتند، چهار رسانه بنا به قرعه‌کشی شبهه‌برانگیزی که روز شنبه در اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران انجام شد، برای سوال از رئیس جمهور انتخاب شدند.

قرعه‌کشی برای پرسش از رئیس جمهور در حالی برگزار شد، که رسانه‌ها از وجود نام‌شان در گوی اطمینان نداشتند و مسئولان اجرایی، تنها به خواندن اسامی رسانه‌های منتخب اکتفا کردند.

به‌عنوان مثال اگر در جلسه صندوق وام خانگی عضو باشید، پس از در آوردن مهره برگزیده، آن را در یک لیوان وارونه مخفی می‌کنند و ابتدا نام مردودان قرعه‌کشی را می‌خوانند تا از حضور همه مهره‎های اعضا در گوی قرعه‌کشی اطمینان حاصل شود اما در این قرعه‌کشی هیچ رسانه‎ای از وجود نام خود در گوی مطمئن نشده بود.

از طرفی دیگر دولت تدبیر و امید که همواره خود را پاسخگوی رسانه‌ها می‎داند و ادعا دارد که از پاسخ به هیچ سوالی دریغ نمی‌کند، در اقدامی جالب و مهندسی‌شده با مرزبندی نوین، فقط به 4 رسانه اجازه سوال داده شد.

نکته اینجاست این قرعه‎کشی در عین بی‎عدالتی و بدون درنظر گرفتن عملکرد رسانه‎های فعال انجام شد، رسانه‎هایی که در طول سال آمار تولید اخبارشان دو رقمی هم نمی‌شود، نباید هم‎طراز با رسانه‌هایی همچون خبرگزاری فارس، مهر، ایرنا، تسنیم، ایسنا و ... که در طول سال هزاران خبر از استان تولید می‌کنند، در قرعه‎کشی شرکت می‌کردند که این جای بسی تأسف دارد.

قبل از حضور رئیس جمهور خانمی که به‌راحتی در محل و در بین تیم حفاظت تردد می‌کرد، ابتدا خواستار بی‌صدا کردن گوشی خبرنگاران شد، این موضوع چندین‎بار به رسانه‎ها تذکر داده شد.

این خانم قبل از حضور رئیس جمهور به خبرنگاران تذکر داد تنها افرادی که برای پرسش از رئیس جمهور انتخاب شدند حق سوال دارند و اگر فردی دیگری بدون هماهنگی بخواهند در بین صحبت‌ها اظهار نظر کنند با واکنش تیم حفاظت مواجه می‌شوند.

با حضور رئیس جمهور در بین خبرنگاران سوالات رسانه‌ها در ارتباط با خسارت به مرکبات، بحث واردات برنج و توسعه گردشگری و آخرین وضعیت خط انتقال لوله گاز سمنان به مازندران و نیز سوال از میزان رضایتمندی تیم دولت در استان مطرح شد.

سئوال میزان رضایتمندی دولت از استان مازندران به محض مطرح شدن انتقاداتی را در همان جلسه به همراه داشت که رئیس جمهور هم جواب این سئوال را به مردم واگذار کرد و گفت: مردم استان در این ارتباط باید پاسخ دهند.

قطع میکرفون این کنفرانس خبری در هنگام صحبت رئیس جمهور نیز در نوع خود بی‌نظیر بود که صدای رئیس دولت در جلسه به خبرنگاران نرسید.

رئیس جمهور هم با وجود اینکه متوجه شده بود که صدای بلندگو قطع است، همچنان به سخنان خود ادامه داد که صدابرداران رسانه ملی هم برای دریافت صحبت‎های رئیس دولت دچار مشکل شده بودند.

وقتی که خبرنگار رسانه ملی درباره مشکلات برنج‌کاران استان صحبت کرده بود، آیت‌الله طبرسی لبخند تأمل‌برانگیزی بر لب داشت که ایشان نیز در این زمینه دغدغه‌مند هستند.

صحبت‌های رئیس جمهور درباره اقدامات انجام‌شده استان به اتمام رسید و روحانی به محض خداحافظی سالن را ترک کرد که تعدادی از خبرنگاران درخواست کردند که روحانی با آنها عکس یادگاری بگیرد؛ روحانی با وجود ترک سالن بعد از چند دقیقه مجدداً به سالن برگشت.

به‌دلیل عدم تدارک مناسب برای گرفتن عکس یادگاری با رئیس جمهور پس از حضور روحانی خبرنگاران دور وی حلقه زدند که این موضوع نگرانی تیم حفاظت را به‎دنبال داشت و پس از چند فریم عکس تیم حفاظت بلافاصله روحانی را به‌سمت بیرون هدایت کرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ج
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه