اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

99 درصد پول گندمکاران پرداخت شد

99 درصد پول گندمکاران پرداخت شد
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: با پرداخت بیش از 99 درصد مطالبات گندمکاران، مانده بدهی دولت بابت خرید تضمینی گندم در سالجاری به حدود 74 میلیارد تومان رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی قنبری افزود: اگرچه هنوز فصل خرید گندم تمام نشده و در برخی مراکز استانهای سردسیر خرید انجام می شود، اما دولت درصدد است تا تمام بهای گندم ها را همزمان با پایان عملیات خرید به کشاورزان پرداخت کند.
به گزارش ایرنا به نقل از وزارت جهادکشاورزی، وی تصریح کرد: از آغاز عملیات برداشت گندم کشور در نیمه اول فروردین سال جاری، تاکنون 8 میلیون و 79 هزار و 855 تن گندم در 31 استان کشور تحویل مراکز خرید دولتی و مباشرین شده است.
قنبری با اشاره به خرید 7.6 میلیون تنی گندم در سال قبل، اظهار داشت: امسال به لطف خدا و تدابیر ارزشمند وزارت جهاد کشاورزی در زمینه به زراعی و انجام حمایت های لازم از کشاورزان، علیرغم کاهش بارندگی ها و خشکسالی، رشد 18 درصدی را در خرید تضمینی گندم تجربه کردیم.
وی گفت: خوشبختانه با این میزان خرید گندم داخلی، نیاز مصرفی گندم برای تولید نان کشور تامین می شود؛ لذا برای آرد خبازی واردات گندم نخواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، ارزش ریالی کل گندم های خریداری شده را تا این تاریخ 94 هزار و 71 میلیارد ریال، ذکر و عنوان کرد: تا امروز مبلغ 93 هزار و 328 میلیارد ریال به حساب گندمکاران واریز شده و مانده مطالبات که حدود 74 میلیارد تومان است، نیز به زودی تامین اعتبار و پرداخت خواهد شد.
قنبری از گندمکاران بابت فروش گندم هایشان به مراکز خرید دولتی، علیرغم مشکلاتی که گاهی در پرداخت وجوه ایجاد شده بود، تقدیر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/بخ
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه