به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسیم زنجان ، عزاداران حسینی در شب چهارم محرم که منتسب به آزاد مرد کربلا یعنی حر بن یزید بن ریاحی است ، در خیمه های عزا جمع می شوند و همچون "حر بن یزید ریاحی" در آغوش اربابشان جای می گیرند تا بهشتی شوند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم زنجان,امثال حربن یزید بن ریاحی را در طول تاریخ انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس به کررات می توان مشاهده نمود ، از شهید طیب حاج رضائی و شاهرخ ضرغام که لقب حر انقلاب اسلامی به آن ها داده اند گرفته تا قاسم جیگرکی و صد ها نمونه دیگر که هر کدام به نوعی از گذشته خود بازگشتند و در صراط مستقیم قدم گذاشتند .
,شب چهارم محرم ، بهانه ای است برای آشتی کنان انسان های آزاد مردی که الگویشان آزاد مردان تاریخ و علی الخصوص آزاد مرد کربلاست که در آغوش ارباب خود ره صد ساله را یک شبه پیمود و به لقاء الله پیوست .
,درست است که عده ای توبه حر را نشأت گرفته از سروش غیبی و رویای صادقانه می دانند ، ولی باز هم طرح چنین مسائلی از قرب و عظمت او نخواهد کاست .
,در شب چهارم محرم ، حتی کسانی که تا این شب به خود جرأت پوشیدن لباس عزا نداده اند ، می آیند و در شب توبه از در گاه ربوبیت طلب عفو و مغرفت می کنند و قدم برمی دارند تا خود را قافله پیشتازان برسانند و اینگونه با خود سخن می گویند که اگر حر توانست به در خانه امام قدم بگذارد ، پس ما نیز می توانیم .
,در شب چهارم محرم همه گناهکاران می آیند تا گوش و چشمان خود را نسبت به رفتار ، گفتار و کردار ائمه اطهار شنواتر و بیناتر کنند و همچون نصوح ، توبه نصوح انجام دهند و به مسیر الهی بازگردند.
,انتهای پیام /
,,
]
ارسال دیدگاه