logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مسوول بسیج دانشجویی استان اصفهان:

پیام جنبش دانشجویی به نمایندگان رسانده شد/ آنطور که باید در مجلس شاهد حرکت انقلابی نبودیم

پیام جنبش دانشجویی به نمایندگان رسانده شد/ آنطور که باید در مجلس شاهد حرکت انقلابی نبودیم
مسوول بسیج دانشجویی استان اصفهان با اشاره به اتفاقات چند وقت اخیر مجلس و تصویب طرح برجام اظهار کرد: در این قضیه آن طوری که انتظار می رفت مجلس انقلابی و صریح عمل نکرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا غفوری در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: ما در جریان بررسی برجام با نگاه علمی به این مضوع نگریسته و کارگروه هایی برای رصد این طرح تشکیل دادیم.
مسوول بسیج دانشجویی استان اصفهان گفت: جمع بندی بررسی های کارگروهی دانشجویان مطالبه حفظ دست آوردهای ایران اسلامی و مقابله با کاستی هایی که احیانا کشور با آن مواجه می شود بود.
وی خاطر نشان کرد: محتواهای خروجی این کارگروه ها نیز با حضور تشکل های بسیجی و غیربسیجی نقد و بررسی و جلسه ای نیز با حضور نماینده مردم شاهین شهر و برخوار و عضو کمیسیون امنیت ملی برگزار شد.
مسوول بسیج دانشجویی استان اصفهان ادامه داد: مطالبات بسیج دانشجویی از نمایندگان بصورت شفاهی و بعد مکاتبه ای به نمایندگان ملت و دیگر مسوولان اعلام شد.
غفوری اظهار کرد: دغدغه پیگری های ما از این حیث که برجام دروازه نفوذ دشمن است باتوجه به هشدارهای رهبری کاملا جدی و منطقی بود و هدفش هشدار به مجموعه های تصمیم ساز بود.
وی یکی از این مجموعه های تصمیم ساز را مجلس شورای اسلامی عنوان کرد و گفت: علی رغم تعدد بیانیه ها و نامه ها و حتی پیامک های جامعه دانشگاهی به نمایندگان ملت آنطوری که باید و شاید حرکت انقلابی از نمایندگان دیده نشد.
وی درباره کرسی های آزاد اندیشی و نشست های نقادانه هم توضیح داد: این مسئله آنچنان رضایت بخش نبوده و علل متفاوتی هم دارد.
به اذعان وی، بررسی برجام در فصل تعطیلات دانشگاه ها یکی از این علل بود و علت دیگر بررسی سیر قانونی طرح بود که در ادامه نگرانی از نفوذ دشمن مطرح شد.
به گفته غفوری، در این خصوص ابتدا پیش نشست هایی برگزار شد و در ادامه کرسی های آزاد اندیشی مطرح گردید و در طرحی با عنوان روشنا برای نگاه به بحث نفوذ دشمن در یک سیر تاریخی نقد و بررسی شد که در ادامه هم به تشابهاتی همچون جریان مشروطیت و بررسی سیاهه فعالیت های آمریکا و انگلیس در ایران رسید.
این مسوول بسیج دانشجویی تصریح کرد: در این طرح در قالب اردوهای جذاب و مخاطب پذیر تلاش شد مسائل آزادانه و نقادانه طرح شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز, صاحب نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

وی در پاسخ به سوالی در این رابطه که عملکرد بسیج دانشجویی در این زمینه منفعلانه، مصلح اندیشانه و یا حسب ضرورت بود یادآور شد: ملاک برای ما در این مورد قانون بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه