اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاندار سیستان و بلوچستان:

گوی سبقت توسط تازه واردان به عرصه سیاست منطقه ای از ایران روبودنی نیست

گوی سبقت توسط تازه واردان به عرصه سیاست منطقه ای از ایران روبودنی نیست
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: امروز غرب قبول کرده است که ایران در منطقه از محبوبیت بالایی برخوردار است، که این محبوبیت ثمره وحدت ملی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از عصر هامون، علی اوسط هاشمی با اشاره به تاثیر گذاری ایرن در منطقه، اظهار داشت:اگر امروز غرب به نقش افرینی ایرن در منطقه اذعان می کند به دلیل این است که به مرور زمان به این مهم پی بردن که ایران قابلیت خاص خودش را داراست و در سطح منطقه از محبوبیت و برد بالایی برخوردار است.
وی یکی از دلایل این محبوبیت را  نوع تعاملات و ارتباطات ایران با اقشار مختلف جهانیان عنوان کرد و افزود:دفاع از مردمان مبارز و ازادی خواهان، حق طلبان همیشه مورد حمایت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بوده است که به پشتوانه مردم فهیم و هوشیار آگاه ایران صورت می گیرد.
هاشمی تصریح کرد: تجارب ذی قیمت و ارزشمند سی و پنج ساله ایران در اثر گذاری در جهان اسلام و احیا نقش اسلام نقطه مهمی است که وحدت ملی در آن نقش بسزایی داشته که این مهم همیشه اقتدار بخش بوده و ارتقا موقعیت کشور را مستعد می سازد.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش مهم ایران در منطقه؛ افزود: به مرور زمان همه پی بردند که تازه وارد ها به عرصه سیاست منطقه ای توانایی و یارای این را ندارند که گوی سبقت را از نقش ایران در منطقه بربایند .
وی تمدن ایران و  وجود انقلاب اسلامی را از پشتوانه های مهم ایران بیان کرد و تاکید کرد: نفوذ عمیق ایران در قلب آزادی خواهان مشهود است و این آزادی خواهی و علاقه محدود به دامنه جغرافیای اسلام نیست بلکه در همه اقصی نقاط جهان این نقش  غیر قابل کتمان و یا کمرنگ شدن است لذا نقش ایران در حل معادلات منطقه ای نقشی بسیار تاثیر گذار است.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, عصر هامون,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه