اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان رامیان؛

روستاهای بالای 1500 خانوار شهرستان رامیان کتابخانه دار می شوند

روستاهای بالای 1500 خانوار شهرستان رامیان کتابخانه دار می شوند
رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان رامیان گفت: امسال روستاهای بالای هزار و ۵۰۰ خانوار این شهرستان دارای کتابخانه می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «وحید صادقلو» در گفتگو با گل رامیان با بیان اینکه امسال روستاهای بالای هزار و ۵۰۰ خانوار این شهرستان دارای کتابخانه می شوند، گفت: این برنامه برای توسعه کمی و توسعه زیرساخت های فرهنگ مطالعه مفید در شهرستان اجرایی می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گل رامیان,

وی با بیان اینکه توسعه کمی و کیفی کتابخانه های روستایی امری اجتناب ناپذیر و ضروری است، اظهار کرد: راه اندازی کتابخانه های روستایی به عنوان نهاد آموزشی و فرهنگی می تواند نقش بارزی در بهبود شرایط زندگی روستائیان ایفا کند.

,

صادقلو با اشاره به اینکه دو وظیفه اصلی کتابخانه های روستایی در روستاها آموزش و سرگرمی است، افزود: در شهرستان رامیان 14 کتابخانه وجود دارد که 13 باب آن نهادی و دو باب نیز مشارکتی است.

,

وی از احیای مجدد کتابخانه حاج حسنعلی بای در روستای قره قاچ شهرستان رامیان خبر داد و گفت: کتابخانه عمومی حاج حسنعلی بای در زمان قبل از تأسیس نهاد فعال بوده و در سال 64 توسط جهاد سازندگی جهت ترویج فرهنگ مطالعه تاسیس شد و بنا به دلایل مختلفی ازقبیل نداشتن متصدی کتابخانه و ادغام جهاد سازندگی کتابخانه تعطیل شده بود.

,

رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان رامیان خاطر کرد: ساختمان این کتابخانه در اختیار دهیاری و شورای اسلامی روستا قرار داده شده بود که با پیگیری و مساعدت های به عمل آمده توسط اداره شهرستان، شورای اسلامی و دهیاری  روستا، ساختمان کتابخانه مجدد  به اداره شهرستان واگذار شده تا  کتابخانه عمومی حاج حسنعلی بای با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره  آن شاعرفقید اهل بیت راه اندازی و در راستای ترویج و اشاعه فرهنگ مطالعه شروع فعالیت کند.

,

وی گفت: روستای قره قاچ در محور اصلی جاده تهران- مشهد بوده و با جمعیت قابل توجه از رنگین کمان اقوام باعث توسعه فرهنگ کتابخوانی در مناطق محروم خواهد شد.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه