به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، قاسم عزیزی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، با بیان این که نمایندگان مجلس تمام تلاش خود را خواهندکردکه بودجه بسیج افزایش یابد، گفت: بسیج در طی سال های اخیر ، در زمینه های فرهنگی ، خدمات اجتماعی و پروژه های عمرانی گام بسیار بلندی را برای آبادانی کشور برداشته است که ضرورت حمایت از این قشر مخلص را بیش از پیش کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، ,وی با اشاره به سالن های ورزشی که به همت بسیج و با هزینه های بسیار پایین در نقاط محروم احداث شده ، تاکید کرد: قطعا حمایت از بسیج می تواند در تکمیل همین پروژه ها و سایر اقدامات فرهنگی که بسیج در سطح جامعه دارد، موثر باشد.
,عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 93 با بیان این که در جلسه دیروز کمیسیون تلفیق هم به بودجه بسیج اشاره شد،ابراز داشت: نمایندگان هم به دنبال افزایش بودجه هستند و در جلسه امروز به دنبال ایجاد تغییراتی در محل درآمدی بسیج هستیم که ان شاالله بتوانیم شاهد افزایش بودجه این سازمان باشیم.
,وی همچنین در بخش دیگری از صحبت های خود ، میزان تغییرات در لایحه بودجه پیشنهادی دولت را پایین دانست و افزود:بر اساس قانون اساسی نمایندگان، بدون پیش بینی منابع درآمدی نمی توانند تغییراتی در لایحه بودجه بدهند و به حال برای این که بخواهیم تغییراتی انجام شود باید ابتدا منابع درآمدی آن را پیش بینی شود.
,عزیزی در ادامه خاطر نشان کرد: امروز آخرین روزی است که منابع در آمدی بودجه جمع بندی می شود و امروز میزان تغییرات در لایحه بودجه مشخص می شود.
,وی در ادامه احتمال ایجاد منابع جدید در بودجه سال 93 از طریق انتشار اوراق بهادار را بعید ندانست و گفت: احتمال دارد نمایندگان به دولت اجازه بدهند که از محل فروش اوراق بهادار منابع درآمدی مشخصی را حاصل کند که بتواند با این منابع بخش بیشتری از پروژه های عمرانی را در سال آینده به بهره برداری برساند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه